Έκθεση “EXPO 2020″στο Ντουμπάϊ: “H Eλλάδα του αύριο- Σήμερα” (video)

H Ελλάδα συμμετέχει με περίπτερο στην έκθεση «EXPO 2020», την μεγαλύτερη έκθεση του κόσμου που διοργανώνεται στο Ντουμπάϊ.

Το ελληνικό περίπτερο βρίσκεται σε πολύ κομβικό σημείο, δίπλα από την αίθουσα Τύπου και απέναντι από το περίπτερο της διοργανώτριας χώρας, όπως μεταδίδει απευθείας από την μεγαλύτερη πόλη των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων ο απεσταλμένος της ΕΡΤ, Νίκος Σταυρουλάκης.

Η χώρα μας συμμετέχει με το λογότυπο “Η Ελλάδα του αύριο-σήμερα” και οι προφανείς στόχοι είναι η ανάδειξη της εικόνας της σημερινής Ελλάδας, η προβολή των τομέων της σύγχρονης οικονομικής, πολιτισμικής και παραγωγικής χώρας, η επικοινωνία των ιδεών της δίκαιης βιώσιμης ανάπτυξης, της ελευθερίας κίνησης ιδεών, αγαθών, ανθρώπων, με σεβασμό στο περιβάλλον.

Στο Ντουμπάι βρίσκεται και ο Γ.Γ Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Εξωστρέφειας του υπουργείου Εξωτερικών, Γιάννης Σμυρλής και πρόεδρος της Enterprise Greece που οργάνωσε το ελληνικό περίπτερο και Γενικός Επίτροπος της Ελλάδας στην Nτουμπάι ΕΧΡΟ.

Έκθεση “EXPO 2020″στο Ντουμπάϊ:  “H Eλλάδα του αύριο- Σήμερα” (video)

” Μέσα από ένα σύγχρονο περίπτερο ερχόμαστε να δείξουμε τα πλεονεκτήματα που έχει η χώρα μας στη Ναυτιλία, στην Ενέργεια, στον Τουρισμό και στις νέες τεχνολογίες. Ερχόμαστε να δείξουμε τη νέα Ελλάδα του αύριο, που θέλουμε να προβάλουμε στο εξωτερικό. Την Ελλάδα, που μετά την κρίση μπορεί να πρωταγωνιστήσει στην περιοχή της, να είναι ένας περιφερειακός παίκτης που θα αλλάξει τα δεδομένα” δήλωσε από το Ντουμπάι ο Γιάννης Σμυρλής.

Αποστολή-Ντουμπάι: Νίκος Σταυρουλάκης

Πηγή: ΕΡΤ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος