Εξεταστική για τα Τέμπη: Κατέθεσε ως μάρτυρας ο Μ. Χρυσοχοΐδης

Στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής για την τραγωδία των Τεμπών κατέθεσε ως μάρτυρας ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο οποίος ανέφερε ότι το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών είναι πολυπαραγοντικό ζήτημα που έχασαν την ζωή τους με αυτό τον τρόπο συνάνθρωποι μας και συμπλήρωσε «ας αφήσουμε την Δικαιοσύνη να κάνει την δουλειά της».

O υπουργός Προστασίας του Πολίτη δέχθηκε πολλές ερωτήσεις σχετικά με την τραγωδία των Τεμπών. Σε ότι αφορά την περιβόητη σύμβαση 717, δήλωσε πως είναι μια καλή σύμβαση και δεν έχει διατυπώσει κανείς μέχρι τώρα μια τεκμηριωμένη αντίθετη άποψη.

Υπήρξε και ένας κύκλος αντιπαράθεσης ανάμεσα στην κυβερνητική πλειοψηφία και στην αντιπολίτευση, με αφορμή μια δήλωση που έκανε ο πρόεδρος της επιτροπής Δημήτρης Μαρκόπουλος, ο οποίος χαρακτήρισε την επιτροπή ««γουρλίδικη», γιατί υπήρξαν δύο υπουργοποιήσεις μελών της επιτροπής, στον πρόσφατο ανασχηματισμό. Τα κόμματα τις αντιπολίτευσης ζήτησαν, μέχρι και την παραίτηση του κ. Μαρκόπουλου, με τον ίδιο να ζητάει συγνώμη κατά την έναρξη της συνεδρίασης.

Ρεπορτάζ: Διονύσης Μποτώνης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος