Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Εκτιμήσεις για αποτελέσματα σε 5 από 9 εκλογικά τμήματα

Προβάδισμα του Νίκου Ανδρουλάκη καταγράφεται σε πέντε από 9 εκλογικά τμήματα, σύμφωνα με εκτιμήσεις από τη Χ. Τρικούπη. Ο Ανδρέας Λοβέρδος προηγείται στην Ελαφόνησο και ο Γιώργος Παπανδρέου στα Άγραφα.Στην Ελαφόνησο, έρχεται πρώτος ο Ανδρέας Λοβέρδος με 41 ψήφους, ακολουθεί ο Γιώργος Παπανδρέου με 28, ενώ από μία ψήφο έλαβαν οι κ.κ Ανδρουλάκης και Χρηστίδης.

Στα Άγραφα ο Γιώργος Παπανδρέου προηγείται με 47 ψήφους και ακολουθούν ο Νίκος  Ανδρουλάκης με 33 ψήφους, ο Ανδρέας Λοβέρδος με 11, ο Παύλος Γερουλάνος με 2 και ο Παύλος Χρηστίδης με μία ψήφο.

Στην Πάτμο προηγείται με 58 ψήφους ο Ανδρέας Λοβέρδος, δεύτερος είναι ο Νίκος Ανδρουλάκης με 24 ψήφους και ο Γιώργος Παπανδρέου με 22.

Στη Λέρο προηγείται ο Ν. Ανδρουλάκης με 45 ψήφους και ακολουθούν Αν. Λοβέρδος με 38, Γ. Παπανδρέου με 32 και Π. Χρηστίδης με 33 ψήφους.

Στην Αμοργό πρώτος με 26 ψήφους εμφανίζεται ο Ν. Ανδρουλάκης, δεύτερος ο Π. Χρηστίδης με 15 και ακολουθούν ο Γ. Παπανδρέου με 9, ο Αν. Λοβέρδος με 2 και ο Χ. Καστανίδης με μία ψήφο.

Στη Στυλίδα καταγράφεται πρωτιά του Ν. Ανδρουλάκη με 108 ψήφους, δεύτερος είναι ο Γ. Παπανδρέου με 57 ψήφους και τρίτος ο Αν. Λοβέρδος με 55 ψήφους.

Στο Βλαχογιάννι Ελασσόνας πρώτος εμφανίζεται ο Ν. Ανδρουλάκης με 58 ψήφους, ενώ ακολουθούν: Γ. Παπανδρέου με 29, Αν. Λοβέρδος με 22, Π. Χρηστίδης με 23 και Π. Γερουλάνος με μία ψήφο.

Στο Μακροχώρι Ημαθίας προηγείται ο Αν. Λοβέρδος με 96 ψήφους, δεύτερος εμφανίζεται ο Ν. Ανδρουλάκης με 79 και ακολουθούν ο Γ. Παπανδρέου με 49 και ο Χ. Καστανίδης με 24 ψήφους.

Στο Σχηματάρι Βοιωτίας, πρώτος είναι ο Ν. Ανδρουλάκης και ακολουθούν: Αν. Λοβέρδος με 96 ψήφους και Γ. Παπανδρέου με 84 ψήφους.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος