Θεσσαλονίκη: Ψήφισε ο Κώστας Καραμανλής

Στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης, προσήλθε για να ψηφίσει στις εκλογές 2023 ο πρώην Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, λίγο μετά τις 9:00, ο πολιτικός που παραδοσιακά προσέρχεται πάντα πρώτος στις κάλπες.

Μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος δεν έκανε κάποια δήλωση, ενώ δέχθηκε ευχές από τους παρευρισκόμενους για την ονομαστική του εορτή.


Με καθυστέρηση άνοιξαν οι κάλπες στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης, καθώς καθυστέρησε να προσέλθει ο εκλογικός αντιπρόσωπος.

Η εφορευτική επιτροπή ήταν εκεί, οι πρώτοι πολίτες που ήταν έτοιμοι να ψηφίσουν είχαν φτάσει ήδη στο σχολείο, αλλά ο δικαστικός αντιπρόσωπος δεν είχε πάει εκεί. Έτσι οι κάλπες των εκλογών έμειναν κλειστές στο 1ο Δημοτικό Θεσσαλονίκης και όλοι περίμεναν να δουν τι θα γίνει με τον δικαστικό αντιπρόσωπο (αν είχε απλά αργήσει και θα ερχόταν ή αν είχε κάποιο πρόβλημα και έπρεπε να αντικατασταθεί) για να ξεκινήσει η ψηφοφορία. Τελικά οι κάλπες άνοιξαν με καθυστέρηση.

Τον κ. Καραμανλή υποδέχτηκαν στην είσοδο του σχολείου ο υφυπουργός Μακεδονίας- Θράκης Σταύρος Καλαφάτης, ο δήμαρχος Αμπελοκήπων- Μενεμένης Λάζαρος Κυρίζογλου, ο γενικός γραμματέας του δήμου Θεσσαλονίκης, Νίκος Λιακόπουλος , ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής νομού Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας Ζήσης Ιωακείμοβιτς, στελέχη και φίλοι του που με την ευκαιρία του ευχήθηκαν και χρόνια πολλά για την ονομαστική του εορτή.

Ο πρώην πρωθυπουργός έκανε χειραψίες και με πολίτες που εκείνη την ώρα ήταν εκεί για να ψηφίσουν, φωτογραφήθηκε μαζί τους και δέχτηκε τις ευχές τους και τα “χρόνια πολλά”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ