Στο Αρκαλοχώρι Κρήτης ψήφισε ο Νίκος Ανδρουλάκης – «Ελληνικέ λαέ είμαστε εδώ για να σου προσφέρουμε όλα όσα σου αξίζουν»

Στο Αρκαλοχώρι Κρήτης, στο 431 εκλογικό τμήμα, προσήλθε λίγο πριν από τις 10:00 για να σκήσει το εκλογικό του δικαίωμα ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης.

Κατά την αποχώρησή του έκανε την εξής δήλωση

«Ήρθε η ώρα του κυρίαρχου ελληνικού λαού. Καλώ κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνα με ελπίδα και με αισιοδοξία να στηρίξει τη νέα προσπάθεια που κάνουμε. Και δεσμεύομαι ότι θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις για ένα ισχυρό κοινωνικό κράτος που θα μειώσει τις ανισότητες. Με δημόσια υγεία, δημόσια παιδεία, με ίσες ευκαιρίες για όλα τα ελληνόπουλα και βέβαια μια βιώσιμη ανάπτυξη που θα σέβεται το περιβάλλον και τον άνθρωπο. Τους καλώ να γυρίσουν την πλάτη στην τοξικότητα, στη διχόνοια. Να γυρίσουν την πλάτη σε όσους περιφρονούν τα πραγματικά τους προβλήματα. Σε όσους τα κάνουν όλα μόνο για την εξουσία. Είναι ικανοί να γίνουν ικέτες των ψήφων της Χρυσής Αυγής. Κι από την άλλη να στήσουν ένα παρακράτος εις βάρος της Δημοκρατίας και του ελληνικού λαού. Σήμερα ήρθα εδώ να ασκήσω τα εκλογικά του δικαιώματα στον τόπο καταγωγής μου στο Αρκαλοχώρι για να υπογραμμίσω πιο είναι το επιτελικό κράτος του κυρίου Μητσοτάκη. Ήταν ένα περίβλημα του χάους και του πελατειασμού. Και αυτό από το ότι δύο χρόνια μετά το σεισμό εδώ οι πολίτες του Αρκαλοχωρίου συνεχίζουν να ζουν κάτω από δραματικές συνθήκες στα κοντέινερ. Γι΄αυτό λοιπόν ελληνικέ λαέ σου αξίζουν πολύ περισσότερα και είμαστε εδώ στη νέα αυτή προσπάθεια να σου τα προσφέρουμε»

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ