Στην Πιερία ο Νίκος Ανδρουλάκης- Επόμενος σταθμός τα Τέμπη

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης βρίσκεται στην Πιερία για προεκλογική περιοδεία και από την Κατερίνη όπου βρέθηκε στάθηκε στις δηλώσεις των στελεχών της Νέας Δημοκρατίας για τα θέματα υγείας. Όπως είπε δείχνουν ότι «η Νέα Δημοκρατία περιφρονεί το Εθνικό σύστημα υγείας». Παράλληλα τόνισε ότι το πρόγραμμα του κόμματος του προβλέπει αναγέννηση του ΕΣΥ, προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, ενώ όπως είπε «έχουμε μεγάλες διαφορές με το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας». Παράλληλα αναφέρθηκε και στην ανάγκη στήριξης του αγροτικού τομέα.

«Η Νέα Δημοκρατία δεν έχει προτεραιότητα να αντιμετωπίσει τα μεγάλα κοινωνικά ζητήματα της εποχής μας, όπως είναι η αναγέννηση του εθνικού συστήματος υγείας. Ζητώ από τον ελληνικό λαό να στηρίξει το ΠΑΣΟΚ και τη δημοκρατική παράταξη», όπως δήλωσε ο Νίκος Ανδρουλάκης μεταξύ άλλων.

Στις 14:00 θα βρίσκεται στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Μεταποίησης Ακτινιδίου στον Πυργετό και στις 15.30 θα αποτίσει φόρο τιμής στα θύματα της σιδηροδρομικής τραγωδίας στα Τέμπη.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ