Περιοδείες και ομιλίες των πολιτικών αρχηγών στην τελική ευθεία για τις κάλπες της Κυριακής

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζονται οι προεκλογικές περιοδείες των πολιτικών αρχηγών του Κοινοβουλίου, καθώς αισίως μπήκαμε στην τελευταία εβδομάδα πριν από τις εκλογές της 21ης Μαΐου την ερχόμενη Κυριακή.

Με πολίτες στην πλατεία Άνοιξη στου Ζωγράφου θα συνομιλήσει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στις 11:00 ενώ το απόγευμα θα μεταβεί στην Κρήτη και στις 19:00, θα μιλήσει σε εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας στο Ηράκλειο στο Κηποθέατρο «Νίκος Καζαντζάκης».

Την πεποίθησή του πως η ΝΔ θα είναι η νικήτρια στις 21 Μαΐου εξέφρασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη χθεσινή διακαναλική συνέντευξη. Επανέφερε το σενάριο για σχηματισμό μιας κυβέρνησης ηττημένων και διαμήνυσε πως δεν υπάρχει κανένα περιθώριο για κυβερνητική συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ μετά τις εκλογές, λόγω της πολιτικής του κ. Ανδρουλάκη.

Την Ηγουμενίτσα και τα Γιάννενα επισκέπτεται σήμερα Δευτέρα, ο Αλέξης Τσίπρας.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ θα απευθυνθεί στους πολίτες στην Ηγουμενίτσα στον πεζόδρομο Γρ. Λαμπράκη & 23ης Φεβρουαρίου, στις 11:30. Στη συνέχεια, θα μεταβεί στα Γιάννενα, όπου θα πραγματοποιήσει ομιλία στο κλειστό γυμναστήριο Λιμνοπούλας στις 19:30.

Την Κυριακή θα προκύψει κυβέρνηση προοδευτικής συνεργασίας εκτίμησε ο Αλέξης Τσίπρας χθες από το Αγρίνιο και ζήτησε ισχυρή λαϊκή εντολή. Σε συνεντεύξεις του στο ΒΗΜΑ και την ΑΥΓΗ τονίζει πως το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί συμβόλαιο με τον λαό, έκανε λόγο για καμπάνια φόβου από τη ΝΔ. 

Στη Θεσσαλονίκη θα βρεθεί ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης, όπου και θα πραγματοποιήσει την κεντρική ομιλία του στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο στις 19:00

Ο Γ.Γ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, επισκέπτεται σήμερα τη Θεσσαλονίκη όπου στις 19:30 θα μιλήσει σε κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στο Λευκό Πύργο.

Ο επικεφαλής του ΜέΡΑ25 – Συμμαχία για τη Ρήξη Γιάνης Βαρουφάκης θα μιλήσει στις 20:00 στο Ηράκλειο Κρήτης.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ