Κ. Μητσοτάκης: Ψηφίζουμε για το μέλλον μας για ισχυρή πατρίδα και κοινωνία με λιγότερες ανισότητες

Στις 10.30, όπως ήταν προγραμματισμένο, προσήλθε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο έβδομο δημοτικό σχολείο Κηφισιάς για να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα. «Αύριο θα ξημερώσει ακόμη καλύτερη ημέρα για την πατρίδα», τόνισε, ενώ χαρακτήρισε τις εκλογές «γιορτή της Δημοκρατίας».

«Σήμερα ψηφίζουμε για το μέλλον μας. Ψηφίζουμε για ψηλότερους μισθούς, ψηφίζουμε για περισσότερες και καλύτερες δουλειές. Ψηφίζουμε για ένα πιο αποτελεσματικό Εθνικό Σύστημα Υγείας, για μία κοινωνία με λιγότερες ανισότητες, για μία πατρίδα πιο ισχυρή, με σημαντικό ρόλο στην Ευρώπη, με προστατευμένα σύνορα», δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης βγαίνοντας από το 361ο εκλογικό τμήμα, όπου άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα. 

«Οι εκλογές είναι η γιορτή της δημοκρατίας και σήμερα η ευθύνη για την διακυβέρνηση της χώρας περνάει σ’ εσάς τους πολίτες. Είμαι σίγουρος ότι αύριο θα ξημερώσει μια καλύτερη μέρα για την πατρίδα μας. Να είστε καλά, χρόνια πολλά και καλή ψήφο. Ευχαριστώ πολύ», πρόσθεσε ο Κ. Μητσοτάκης.

Ο κ. Μητσοτάκης συνοδευόταν από την κόρη του Δάφνη και το γιο του, Κωνσταντίνο, ο οποίος και ψήφισε εκεί.

«Ελπίζω, αυτό που σκεφτόσουν να ήταν πού θα βάλεις τους σταυρούς», είπε στο γιο του, όταν εκείνος φάνηκε να καθυστερεί να βγει από το μπλε παραβάν.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης υπενθύμισε ότι «υπάρχουν δύο δυνατότητες», δείχνοντας την ψηφιακή ταυτότητά του μέσω του gov.gr wallet, αλλά και την παραδοσιακή. «Διαλέγετε και παίρνετε», είπε, ενώ τελικά ψήφισε ηλεκτρονικά.

Κατεβαίνοντας από τον πρώτο όροφο του έβδομου δημοτικού σχολείου πολίτης ρώτησε τον κ. Μητσοτάκη, εάν θα είναι τα αποτελέσματα όπως τα θέλει και η απάντηση ήταν: Καλά θα είναι.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ