Στις εκλογές 2023 ψηφίζουν για πρώτη φορά οι 17χρονοι. Φρέσκα μυαλά, νέες ιδέες, δικές τους ανησυχίες και όνειρα. Έχοντας όλα αυτά υπόψιν καλούνται να αποφασίσουν τι θα ψηφίσουν λίγο πριν τις Πανελλαδικές εξετάσεις.
Οι πολιτικοί αρχηγοί προσπαθούν να τους προσεγγίσουν και τα επιτελεία επικοινωνίας να αποκωδικοποιήσουν τι τους απασχολεί. Τα βλέμματα όλων στρέφονται στους περίπου 110.000 17χρονους, που ψηφίζουν φέτος για πρώτη φορά.
Οι νέοι ψηφοφόροι δηλώνουν χαρούμενοι, που καλούνται να αποφασίσουν για το μέλλον τους και τονίζουν πως μέσω αυτής του δικαιώματος, που τους δίνεται έχουν μπει στη διαδικασία να ψαχτούν με την πολιτική
Παρά το άγχος και την πίεση των Πανελλαδικών εξετάσεων, οι μαθητές της Γ’ Λυκείου παραδέχονται πως συζητούν για την πολιτική με την οικογένεια και τους φίλους τους.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος