Εκλογές 2023: Στην περιφέρεια εξορμούν σήμερα οι πολιτικοί αρχηγοί

Στην Ηλεία και την  Αχαΐα  θα βρίσκεται  σήμερα ο Kυριάκος Μητσοτάκης. Θα επισκεφθεί  τα Λεχαινά , την Αμαλιάδα , και τον Πύργο ενώ θα  περάσει και από το  εργοτάξιο του νέου αυτοκινητοδρόμου Πάτρα – Πύργος στα Χανάκια . Το απόγευμα στις 19:00, θα μιλήσει σε  εκδήλωση της ΝΔ στο στάδιο της Ένωσης Αθλοπαιδιών Πατρών

«Για μένα η πρώτη κάλπη είναι η μόνη κάλπη», η οποία “θα τα κρίνει όλα” τόνισε ο  χθες Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξή του στο STAR και υπογράμμισε ότι «από την στιγμή που θα έχουμε μία ισχυρή πρωτιά, τα πράγματα θα βρουν τον δρόμο τους». Δεσμεύτηκε για αύξηση μισθών και μείωση φόρων, άσκησε κριτική στο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, και κράτησε αποστάσεις από το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ.

Σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας θα επισκεφθεί  την Άρτα το μεσημέρι και την Πρέβεζα στις 18:30 Χθες σε συνέντευξη του στον ΑΝΤ1, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ εκτίμησε εκ νέου  πως “η κάλπη της 21ης Μαΐου θα αναδείξει κυβέρνηση ανάμεσα στο πρώτο και το τρίτο κόμμα, είτε με πρωθυπουργό Μητσοτάκη είτε με εμένα”. και τόνισε ότι διεκδικεί την “ισχυρότερη δυνατή εντολή” προκειμένου να σχηματιστεί μια “κυβέρνηση μακράς πνοής. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ άσκησε κριτική σε Μητσοτάκη, Ανδρουλάκη και Κουτσούμπα, ενώ άφησε αιχμές και κατά του Γιάνη Βαρουφάκη.

Με τηλεοπτική συνέντευξη στο ΟΡΕΝ  στις 09:00 ξεκινά την ημέρα του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ , Νίκος Ανδρουλάκης και το μεσημέρι στην οδό Αναξαγόρα 6 στο «Ρομάντζο, θα παρουσιάσει το πλαίσιο των προγραμματικών προτεραιοτήτων του κόμματος ενώ το απόγευμα στις 19: 30 θα μιλήσει στην Καλαμάτα στο Πνευματικό Κέντρο

Προτεραιότητα του ΠΑΣΟΚ είναι ένα κράτος που εγγυάται το δημόσιο συμφέρον, και όχι ένα κράτος – Λάφυρο, των Τσίπρα – Μητσοτάκη, δήλωσε ο Νίκος Ανδρουλάκης, παρουσιάζοντας τις προτάσεις του, για την νεολαία, χθες Πέμπτη.

Ο Γ.Γ. της Κ.Ε του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας  θα επισκεφθεί  το μεσημέρι το παζάρι της Αγιάς  στη Λάρισα  και στις 20:00  θα μιλήσει σε ανοιχτή συγκέντρωση στην πόλη. Στις 22: 00 θα παρευρεθεί στη συνεστίαση της Τ.Ο. Λάρισας του ΚΚΕ. Χθες  ο Δημήτρης Κουτσούμπας ζήτησε την επαναφορά της συλλογικής σύμβασης εργασίας και αύξηση του κατώτατου μισθού.

Στην Καλαμάτα θα μιλήσει απόψε στις 20:00  ο Γραμματέας του ΜέΡΑ 25 Γιάνης Βαρουφάκης , που χθες σε ομιλία του  εκτίμησε ότι όσο δαιμονοποιούν το ΜέΡΑ25 τόσο το ενισχύουν.

Στις πόλεις της Αλεξανδρούπολης και της Καβάλας θα περιοδεύσει ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος το Σάββατο 6 Μαΐου 2023, συνοδεία κλιμακίου υποψηφίων βουλευτών και στελεχών του κόμματος. Χθες ο κ. Βελόπουλος απέκλεισε το ενδεχόμενο μετεκλογικής συνεργασίας της Ελληνικής Λύσης,

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος