Εκλογές 2023: Προεκλογικός «πυρετός» με ομιλίες και περιοδείες τρεις μέρες πριν τις κάλπες

Ανεβάζουν στροφές οι πολιτικοί αρχηγοί στην τελική ευθεία για τις εκλογέςτης 21ης Μαΐου.

Από τη Νάουσα, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, τόνισε ότι «το δίλημμα των εκλογών είναι, σταθερότητα ή χάος». Υψηλούς τόνους κατά της αξιωματικης αντιπολιτευσης χρησιμοποίησε ο Κυρ. Μητσοτακης και από την Καστοριά, λέγοντας ότι: «από τη μία υπάρχει μία ξεκάθαρη πρόταση, για ισχυρή και αυτοδύναμη Ελλάδα, και από την άλλη ο απόλυτος, πολιτικός αχταρμάς».

Σήμερα πρωί Πέμπτης (18/5), θα επισκεφθεί το αμαξοστάσιο του Μετρό Θεσσαλονίκης στην Πυλαία και το κέντρο της Θεσσαλονίκης και το απόγευμα στις 19:30 θα μιλήσει σε εκδήλωση της ΝΔ, στο «Αλεξάνδρειο Μέλαθρο».

Στόχος του ΣΥΡΙΖΑ είναι η νίκη στις εκλογές με συγκρότηση κυβέρνησης μακράς πνοής, επισήμανε από το Ηράκλειο ο Αλέξης Τσίπρας καταλογίζοντας στον πρωθυπουργό «συμπτώματα πανικού», ενώ υπογράμμισε ότι το αίτημα για αλλαγή το έκανε επίκαιρο, η χειρότερη δεξιά κυβέρνηση της Μεταπολίτευσης,-όπως τη χαρακτήρισε. Στις κατηγορίες του πρωθυπουργού, ότι «ΣΥΡΙΖΑ σημαίνει περιπέτειες», είπε, ότι «περιπέτεια είναι αυτό που ζούμε σήμερα». Ο κ. Μητσοτάκης δεν νιώθει και δεν νοιάζεται για την κοινωνία και τη μεσαία τάξη, τη δημοκρατία, ειπε χαρακτηριστικα.

Ο Αλέξης Τσίπρας, στις 8 το βράδυ, θα μιλήσει στην Πλατεία Συντάγματος.

«Να βάλουμε τέλος στην αλαζονεία Μητσοτάκη, και τον λαϊκισμό του Τσίπρα», είπε από το Θησείο ο Νίκος Ανδρουλάκης τονίζοντας ότι έχει εντολή για αυτόνομη πορεία. Σήμερα στις 08:45 ο κ. Ανδρουλάκης θα δώσει συνέντευξη στον Alpha και στις 20:00 συνέντευξη στο Mega.

«Η ψήφος στο ΚΚΕ μένει στο ΚΚΕ, δεν μεταλλάσσεται, δεν παζαρεύεται»,τόνισε ο Δημήτρης Κουτσούμπας, στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του κόμματος, στο Σύνταγμα. Ο Γενικός Γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ θα παραχωρήσει συνέντευξη, σήμερα, στις 19.30, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού «ΣΚΑΪ».

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, θα εμφανιστεί, μετά τις 08:00, στην πρωινή εκπομπή του MEGA TV «Χαμογέλα και Πάλι» με τους Ιορδάνη Χασαπόπουλο και Ανθή Βούλγαρη.

Ο κ. Γιάνης Βαρουφάκης μιλάει στις 21:00 στη Θεσσαλονίκη.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος