Εκλογές 2023: Εντείνονται οι περιοδείες – Πού θα βρίσκονται οι πολιτικοί αρχηγοί την Παρασκευή

Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι προεκλογικές περιοδείες των πολιτικών αρχηγών. Ο πρωθυπουργός σήμερα Παρασκευή θα βρεθεί στη Μυτιλήνη και τη Ρόδο, ενώ ο αρχηγός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα περιοδεύσει στην Αλεξανδρούπολη.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφθεί τη Λέσβο και τη Ρόδο. Στις 12:30, θα παραστεί και θα μιλήσει στην παρουσίαση του Αναπτυξιακού Προγράμματος για το Βόρειο Αιγαίο, στη Μυτιλήνη. Στις 19:00 ο κ. Μητσοτάκης θα μιλήσει σε εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας στην πόλη της Ρόδου.

Την Αλεξανδρούπολη και την Καβάλα επισκέπτεται σήμερα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας.

Ειδικότερα, στις 10:30 ο κ. Τσίπρας θα περιοδεύσει στην κεντρική αγορά της Αλεξανδρούπολης και θα απευθυνθεί στους πολίτες (πεζόδρομος Μιαούλη & Δημοκρατίας). Στη συνέχεια, θα μεταβεί στην Καβάλα, όπου θα πραγματοποιήσει κεντρική ομιλία στην Πλατεία Ελευθερίας στις 19.30.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, κ. Νίκος Ανδρουλάκης σήμετα θα βρίσκεται στην Ηλιούπολη, όπου θα συναντηθεί με την εθνική συνομοσπονδία ατόμων με αναπηρία. Στις 19:00 θα μιλήσει στην Πάτρα (Διασταύρωση Μαιζώνος και Αγίου Νικολάου), ενώ στις 23:15 θα μεταδοθεί μαγνητοσκοπημένη συνέντευξή του στη δημοσιογράφο Αναστασία Γιάμαλη και τον τηλεοπτικό σταθμό KONTRA.

Στη Λαμία θα βρίσκεται σήμερα ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ, κ. Δημήτρης Κουτσούμπας, όπου πρόκειται στις 21:00 να προβεί σε ομιλία.

Ο γραμματέας και επικεφαλής του ΜέΡΑ25 – Συμμαχία για τη Ρήξη, κ. Γιάνης Βαρουφάκης θα μεταβεί στην Καρδίτσα και το βράδυ, στις 20:30 θα παραχωρήσει ομιλία στη Λάρισα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος