Εκλογές 2023: Εντείνεται ο προεκλογικός αγώνας με περιοδείες και ομιλίες

Με περιοδείες, συνεντεύξεις και ομιλίες συνεχίζουν τον προεκλογικό αγώνα οι πολιτικοί αρχηγοί. “Σταθερή και ισχυρή κυβέρνηση“, ζητά ο Μητσοτάκης. “Αξιοπρέπεια και δικαιοσύνη παντού“, το μήνυμα Τσίπρα.

Ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφθεί στις 10:00 την εκλογική περιφέρεια Β΄ Πειραιώς. Στις 19:30 ο κ. Μητσοτάκης, θα παραστεί στην παρουσίαση του απολογισμού του έργου της Περιφέρειας Αττικής από τον περιφερειάρχη Γιώργο Πατούλη στο Ζάππειο Μέγαρο.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας, θα παρουσιάσει σήμερα Τετάρτη το «Συμβόλαιο για την Αλλαγή», σε ειδική εκδήλωση στο Τεχνολογικό Πολιτιστικό Πάρκο Λαυρίου. Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί στις 18:00.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, θα περιοδεύσει σήμερα στη Νίκαια και θα μιλήσει σε φίλους και στελέχη. Στις 20:10 ο κ. Ανδρουλάκης θα παραχωρήσει συνέντευξη στη δημοσιογράφο Σία Κοσιώνη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ.

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας θα επισκεφθεί, στις 17.00, τα προπονητήρια Κ1 και Κ2 του ΟΑΚΑ και θα συνομιλήσει με αθλητές και προπονητές. Τον Δημήτρη Κουτσούμπα θα συνοδεύει ο Γιώργος Πομάσκι, ομοσπονδιακός προπονητής στίβου και υποψήφιος βουλευτής Βορείου Τομέα Αθηνών με το ΚΚΕ.

 Ο Επικεφαλής του ΜέΡΑ25-Συμμαχία για τη Ρήξη, Γιάνης Βαρουφάκης θα μιλήσει με τη νεολαία, στην Πλατεία Αυδή, στο Μεταξουργείο, στις 20:00. Τη συζήτηση θα ανοίξει η Συντονίστρια της Νεολαίας του ΜέΡΑ25 Ιόβη Μαραγκού και θα χαιρετίσει η Γραμματέας της ΛΑΕ – ΑΑ, Μαριάννα Τσίχλη.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος