Εκλογές 2023: Δήλωση συμμετοχής υπέβαλε το κόμμα του Ηλία Κασιδιάρη

Το κόμμα «Έλληνες» του Ηλία Κασιδιάρη υπέβαλε το βράδυ της Τετάρτης στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου δήλωση συμμετοχής στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές.

Κατόπιν αυτού, οι δηλώσεις που μέχρι τώρα έχουν κατατεθεί στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου έφτασαν στις 47, ενώ η προθεσμία λήγει τα μεσάνυκτα.

Νωρίτερα την Τετάρτη, με δελτίο τύπου που στάλθηκε μέσω της δικηγόρου του, ο καταδικασμένος για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, Ηλίας Κασιδιάρης, ανακοίνωσε πως θα είναι υποψήφιος στις εκλογές 2023, στην Α’ Αθηνών με το «Εθνικό Κόμμα Έλληνες», με πρόεδρο τον Καθηγητή της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων, Ταξίαρχο Δημήτριο Χατζηλιάδη.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης και το κόμμα «Έλληνες», επανέρχονται στις εκλογές 2023, με τον ίδιο να είναι υποψήφιος μέσα από τις φυλακές Δομοκού και έχοντας ως αρχηγό έναν βετεράνο ταξίαρχο.

Μέσα από το δελτίο τύπου, ο Ηλίας Κασιδιάρης κάνει μάλιστα «επίθεση» στην δικαιοσύνη, τονίζοντας πως «όποιος επίορκος Κυβερνητικός ή Δικαστικός παράγοντας επιχειρήσει να στερήσει παρανόμως τα πολιτικά δικαιώματα μισού εκατομμυρίου Ελλήνων και να καταργήσει τις ελεύθερες εκλογές, θα διαπράξει το Κακούργημα της εσχάτης προδοσίας που τιμωρείται με ισόβια».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ρεπορτάζ: Ντίνα Τσουκαλά

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος