Economist: Ανέδειξε την Ελλάδα ως χώρα της χρονιάς – Κ. Μητσοτάκης: Αναγνώριση των προσπαθειών του ελληνικού λαού

«Πριν από μερικά χρόνια, ποιος θα περίμενε ότι η Ελλάδα θα αναδεικνυόταν από το Economist ως χώρα της χρονιάς; Κι όμως αυτό ακριβώς συνέβη. Μια αναγνώριση των προσπαθειών του ελληνικού λαού, των συνεχιζόμενων μεταρρυθμίσεων και της προόδου της χώρας μας», ανέφερε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην ανάρτησή του, παραθέτοντας το άρθρο του Economist.

Σημειώνεται ότι ανάρτηση για την ανάδειξη της Ελλάδας ως καλύτερης χώρας για το 2023 έκανε και ο διευθυντής του οικονομικού γραφείου του πρωθυπουργού, Αλέξης Πατέλης.

Δείτε την ανάρτησή του:

«Η Ελλάδα δείχνει ότι από το χείλος της κατάρρευσης είναι δυνατόν να θεσπιστούν σκληρές, λογικές οικονομικές μεταρρυθμίσεις, να ανοικοδομηθεί το κοινωνικό συμβόλαιο, να επιδειχθεί συγκρατημένος πατριωτισμός και να κερδηθούν οι εκλογές. Καθώς ο μισός κόσμος πρόκειται να ψηφίσει, οι απανταχού δημοκράτες θα πρέπει να δώσουν προσοχή».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος