Δουζίνας: Ο λαός θα ακούσει στη Βουλή αν υπάρχουν και πολιτικές ευθύνες για την υπόθεση Novartis (audio)

Σήμερα ο ελληνικός λαός θα ακούσει με αρκετές λεπτομέρειες ένα τεράστιο σκάνδαλο διαφθοράς και κερδοσκοπίας, το οποίο έχει παίξει ένα σημαντικότατο ρόλο και στην δημιουργία του ελληνικού χρέους, στην κατάληξη των μνημονίων και της επιτροπείας και βέβαια στην πτωχοποίηση του ελληνικού λαού, δήλωσε στην Στεφανία Χαρίτου και στην εκπομπή “Απολύτως σχετικό” που μεταδίδεται από το Πρώτο Πρόγραμμα, τη Φωνή της Ελλάδας και τους Περιφερειακούς σταθμούς ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Δουζίνας.

Αποτελεί ένα σκάνδαλο μακράς διαρκείας από το 1991, πρόσθεσε. Ποινικές ευθύνες της εταιρίας που έχει καταδικαστεί παγκοσμίως προφανώς και υπάρχουν, το κατά πόσο υπάρχουν και πολιτικές ευθύνες θα ακούσει σήμερα στη Βουλή ο ελληνικός λαός, συμπλήρωσε.

Ο Ερντογάν έχει πρόβλημα με όλους τους γύρω του. Λέμε ότι η Τουρκία έχει πρόβλημα στο Αιγαίο, στην Κύπρο, αλλά αυτά δεν είναι τίποτα σε αυτά που κάνει στο Αφρίν στη Συρία, επεσήμανε. Έχει δημιουργήσει μεγάλη εχθρότητα με τις ΗΠΑ, είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, και πρόσθεσε ότι έχουμε μια σχιζοφρενική, μια απρόβλεπτη κατάσταση στην περιοχή.

Η Ελλάδα πρέπει να επιδείξει σταθερότητα, νηφαλιότητα, αποφασιστικότητα, ψυχραιμία απέναντι στην τουρκική προκλητικότητα, τόνισε ο κος Δουζίνας.

Πηγή: Πρώτο Πρόγραμμα

Επιμέλεια: Αλέκα Σταυροπούλου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος