DOCUMENTO: Κόντρα για το δημοσίευμα με αναφορές στο Β. Μαρινάκη (video)

Το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας DOCUMENTO με αναφορές στον επιχειρηματία Βαγγέλη Μαρινάκη, η διάρρηξη που έγινε στα γραφεία της εφημερίδας και η πολιτική αντιπαράθεση που ξέσπασε γύρω από το γκρίζο σκηνικό συνθέτουν το τοπίο των τελευταίων ημερών.

“LA CASA DE VAGGEL” είναι ο τίτλος της εφημερίδας DOCUMENTO όπου πιο κάτω κάνει λόγο για την αυλή του επιχειρηματία που φαίνεται σύμφωνα με δικογραφίες να είναι μπλεγμένη σε εγκληματικές ενέργειες, για την απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά του διαιτητή Θανάση Τζήλου, για απαγωγή δημοσιογράφου από γνωστό ξενοδοχείο ,για την υπόθεση NOOR 1, για στημένα ποδοσφαιρικά ματς, για παραδικαστικό κύκλωμα.

Ο εκδότης της εφημερίδας DOCUMENTO Κώστας Βαξεβάνης αφήνει να εννοηθεί ότι η διάρρηξη στα γραφεία της εφημερίδας του ήταν ένα μήνυμα προς τον ίδιο και τους συνεργάτες του.

Οι εργαζόμενοι στην εφημερίδα DOCUMENTO καταγγέλλουν μία ακόμη εις βάρος τους επίθεση, διευκρινίζοντας πως το μοναδικό στη χώρα πρακτορείο διανομής Τύπου «Άργος», συμφερόντων Μαρινάκη, διένειμε το μισό τιράζ προκειμένου να μην φτάσει η εφημερίδα στους αναγνώστες. Στηλιτεύουν μάλιστα το γεγονός ότι ο επιχειρηματίας απάντησε χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα του Ολυμπιακού.

«Μάθαμε, επίσης, ότι παίρνουμε μέρος σε «εγκληματικές μεθοδεύσεις» επειδή δημοσιεύσαμε το γεγονός πως «αυλικοί» του εμπλέκονται σε πέντε ποινικές υποθέσεις – α) απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά του διαιτητή Τζήλου, β) απαγωγή δημοσιογράφου από το ξενοδοχείο Hilton, γ) υπόθεση Noor 1, δ) στημένα ποδοσφαιρικά ματς και ε) παραδικαστικό με «δικούς μας εισαγγελείς». Όσα δημοσιεύουμε είναι απόρροια ρεπορτάζ», καταλήγουν οι δημοσιογράφοι της εφημερίδας.

Ο επιχειρηματίας Βαγγέλης Μαρινάκης μέσω της ιστοσελίδας της ΠΑΕ Ολυμπιακός αναφέρεται σε πρόθυμους μιας δημοσιογραφικής υποκουλτούρας σε αγαστή συνεργασία με τις επιθυμίες της κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ σε μια χιλιοπαιγμένη παράσταση Απέναντι στη νέα αθλιότητα απαντούν τα ίδια τα πραγματικά γεγονότα.

«Δυστυχώς για όλους αυτούς, ούτε αυτήν τη φορά προτίθεμαι να υποκύψω στις όποιες επιθυμίες εκδηλώνει μία επικίνδυνη, για την ίδια τη λειτουργία της Δημοκρατίας, δημοσιογραφικό-πολιτική συμμορία. Ευτυχώς, όμως, που ακόμη στην Ελλάδα δικάζουν οι δικαστές και όχι οι εκπρόσωποι του παρακράτους» αναφέρει ο κ. Μαρινάκης,

Ο κ. Μαρινάκης από χθες επιτίθεται απρόκλητα στην κυβέρνηση με βαρύτατους χαρακτηρισμούς, αναδεικνύοντας το ήθος του, αναφέρει μεταξύ άλλων το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού, ενώ παράλληλα κάνει λόγο και για απειλητικά μηνύματα που στέλνονται στα κινητά Βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ:

“Αναρωτιόμαστε, αν ο κ. Μητσοτάκης, προσωπικός φίλος του κ. Μαρινάκη, και η ΝΔ της οποίας τα γραφεία στον Πειραιά επισήμως ο κ. Μαρινάκης χρηματοδοτεί και συντηρεί, προσυπογράφουν αυτές τις μεθόδους που θυμίζουν μαφία.

Σε κάθε περίπτωση η Κυβέρνηση και η Δημοκρατία δεν θα υποκύψουν στον εκφοβισμό, τον εκβιασμό και την τρομοκρατία.

Η εποχή που κυβερνούσαν τον τόπο οι νταβατζήδες έχει περάσει ανεπιστρεπτί. Γιατί η ΝΔ που σκοπεύει να δώσει τα κλειδιά στους Δον Κορλεόνε επιχειρηματίες που τη στηρίζουν δεν πρόκειται να επιστρέψει στην διακυβέρνηση του τόπου”.

Πηγή:ΕΡΤ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος