Δημοκρατική Συμπαράταξη: Καταψηφίζουμε τον προϋπολογισμό (video)

Στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης μίλησε το μεσημέρι η Φώφη Γεννηματά, η οποία άσκησε σκληρή κριτική στην κυβέρνηση κάνοντας λόγο για “δύο χαμένα χρόνια” και τόνισε ότι η Δημοκρατική Συμπαράταξη καταψηφίζει τον προϋπολογισμό.

Η κ. Γεννηματά εξαπέλυσε επίθεση στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα. «Προφανώς παραμένει αριστερός μόνο στους επικήδειους» τόνισε.

«Αυτή η κυβέρνηση έκλεισε τον κύκλο της. Όσο πιο γρήγορα φύγουν τόσο το καλύτερο. Λύση δεν είναι η συντηρητική παλινόρθωση. Η δεξιά πολιτική της ΝΔ και του κ. Μητσοτάκη» σημείωσε η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Αναφερόμενη στις τουρκικές προκλήσεις η κ. Γεννηματά σημείωσε:

«Ο Τούρκος Πρόεδρος πρέπει να γνωρίζει ότι η Ελλάδα δεν θα υποχωρήσει μπροστά στην διεκδικητική του βουλιμία και τις αλλοπρόσαλλες απειλές του. Επιθυμεί την ειρήνη και τη συνεργασία, επιδεικνύει σύνεση και νηφαλιότητα αλλά συγχρόνως είναι αποφασισμένη να προασπίσει την αξιοπρέπεια και τα δικαιώματα της.

ΠΗΓΗ:ΕΡΤ1/Ρεπορτάζ: Λίνα Μπεθάνη

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος