Δικηγόρος Βαλυράκη: Να σταματήσουν οι παραλείψεις και να βρεθούν οι ένοχοι – Σήμερα καταθέτει ο αυτόπτης μάρτυρας (video)

Έκκληση στο αρμόδιο εισαγγελέα πρωτοδικών Χαλκίδος αλλά και σε κάθε αρμόδιο έκανε ο δικηγόρος της οικογένειας Βαλυράκη, Μανώλης Φωτάκης, προκειμένου να σταματήσουν οι παραλείψεις και να βρεθούν οι ένοχοι που του προκάλεσαν τον θάνατο. Σήμερα καταθέτει στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής ο αυτόπτης μάρτυρας που μίλησε μέσω της εκπομπής για δολοφονία. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αυτόπτης μάρτυρας κλήθηκε από το λιμενικό για να καταθέσει αλλά αρνήθηκε ότι έχει οποιαδήποτε πληροφορία για το συμβάν. Να θυμίσουμε ότι υπάρχει και ο ισχυρισμός της οικογένειας Βαλυράκη, για «τοπική ομερτά».

Μετά τη μαρτυρία της Παρασκευής ότι ένα άτομο χτύπησε τον πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ με ένα κοντάρι, ο δικηγόρος της οικογένειας μιλώντας στην εκπομπή από “Από τις έξι” τόνισε ότι η ανάγκη διαλεύκανσης της υπόθεσης είναι ακόμα πιο επιτακτική.

«Μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα σε επίπεδο προανάκρισης. Βρισκόμαστε στο μηδέν ξεκινήσαμε από το – 200 και βρισκόμαστε λίγο πιο πάνω από το μηδέν».

Ο κ. Φωτάκης αναφέρθηκε στα αποτελέσματα των ιατροδικαστικών εκθέσεων που κάνουν λόγο για κακώσεις στο σώμα του Σήφη Βαλυράκη, “από θλον όργανο και όχι από την προπέλα του σκάφους. Η δεύτερη δημόσια μαρτυρία έρχεται να επιβεβαιώσει τους ισχυρισμούς μας” είπε.

Τέλος , ανέφερε ότι στην υπόθεση έχει εμπλακεί και το Ανθρωποκτονιών, ενώ σε ερώτηση για το πότε θα καταθέσει ο νέος μάρτυρας στις αρμόδιες αρχές είπε ότι δεν το γνωρίζει. Επιβεβαίωσε μόνο την επιθυμία του να μην καταθέσει στο Λιμεναρχείο της Ερέτριας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος