Στο «Σωτηρία» με κορονοϊό ο Γιώργος Τράγκας – Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Σωτηρία» νοσηλεύεται ο Γιώργος Τράγκας, μετά από την επιβάρυνση της Υγείας του από τον κορονοϊό, καθώς πάσχει και από διαβήτη.

“Αργά το βράδυ του Σαββάτου χρειάστηκε να διασωληνωθεί” έκανε γνωστό με ανάρτησή του στα social media ο εκπρόσωπος Τύπου του νεοσύστατου κόμματος του Γιώργου Τράγκα, «Ελεύθεροι Άνθρωποι», Πάρις Κουρτζίδης, γράφοντας στο Twitter:

«Ο Γιώργος Τράγκας τελικά χρειάστηκε να διασωληνωθεί. Η μάχη που πλέον καλείται να δώσει είναι ιδιαίτερα κρίσιμη και εξαιρετικά σκληρή! Μέχρι σήμερα έχει αποδείξει ότι βρίσκει πάντα τον τρόπο για να βγαίνει, ακόμη κι από τέτοιες μάχες, ΝΙΚΗΤΗΣ. Έτσι ευχόμαστε να γίνει και τώρα!»

Όμως, με νεότερη ανάρτηση, ο Πάρις Κουρτζίδης, σημειώνει ότι ο Γιώργος Τράγκας δεν χρειάστηκε να διασωληνωθεί αλλά παραμένει νοσηλευόμενος στη ΜΕΘ του «Σωτηρία» και του χορηγείται οξυγόνο.

«Ο πρόεδρος του Κ.ΕΛ.ΑΝ., Γιώργος Τράγκας, παραμένει στη ΜΕΘ του νοσοκομείου “Σωτηρία” και υποστηρίζεται μόνο με οξυγόνο. Η πορεία της υγείας του κρίνεται ικανοποιητική», γράφει ο Πάρις Κουρτζίδης.

Σημειώνεται ότι ο δημοσιογράφος είχε ανακοινώσει στις 30 Νοεμβρίου ότι είναι θετικός στον κορονοϊό, τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγός του και επειδή είναι διαβητικός, θέλει να του χορηγηθούν μονοκλωνικά αντισώματα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος