Διακομματική για τις ευρωεκλογές: Στο τραπέζι η προβολή των κομμάτων – Πρόταση για ντιμπέιτ πολιτικών αρχηγών από το ΠΑΣΟΚ

Σύνοψη
  • Συζητήθηκαν διεξοδικά οι τεχνικοί όροι και οι όροι διεξαγωγής προεκλογικής περιόδου, κυρίως όσον αφορά την προβολή των κομμάτων και τις εμφανίσεις των υποψηφίων ευρωβουλευτών. Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, έβαλε στο τραπέζι και την πρόταση για ντιμπέιτ

Η δεύτερη συνεδρίαση ης διακομματικής επιτροπής για τις ευρωεκλογές ολοκληρώθηκε στο υπουργείο Εσωτερικών με τη συμμετοχή εκπροσώπων των κοινοβουλευτικών κομμάτων και προεδρεύοντα τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών Θοδωρή Λιβάνιο.


Συζητήθηκαν διεξοδικά οι τεχνικοί όροι και οι όροι διεξαγωγής προεκλογικής περιόδου, κυρίως όσον αφορά την προβολή των κομμάτων και τις εμφανίσεις των υποψηφίων ευρωβουλευτών. Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, έβαλε στο τραπέζι και την πρόταση για ντιμπέιτ.

Σχετικά με την επιστολική ψήφο 70.000 Έλληνες του εξωτερικού αλλά και κάτοικοι εντός της περιφέρειας έχουν ήδη δηλώσει ότι θα ψηφίσουν. Ανοιχτή θα μείνει η πλατφόρμα του υπουργείου Εσωτερικών για σχετικές δηλώσεις μέχρι τις 29 Απριλίου.

Ρεπορτάζ: Μαρία Μαγκλάρα

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος