Διαδηλωτές έξω το σπίτι του υπουργού Υγείας – Θ. Πλεύρης: «Στοχοποιείται η οικογένεια μου»

Διαδηλωτές έκαναν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το σπίτι του υπουργού Υγείας, Θάνου Πλεύρη, όπως ανέφερε ο ίδιος σε ανάρτησή του.

«Έξω από το σπίτι μου που βρίσκεται η γυναίκα μου και τα δυο μου παιδιά έχουν συγκεντρωθεί αντιεμβολιαστές και «διαδηλώνουν» εναντίον της οικογένειάς μου. Στοχοποιείται η οικογένεια μου για τις υπουργικές μου αποφάσεις. Αναμένω την αυτονόητη καταδίκη από όλο τον πολιτικό κόσμο», ανέφερε o κ. Πλεύρης στο Twitter.

ΝΔ: Αναμένουμε την ξεκάθαρη καταδίκη από όλες τις πολιτικές δυνάμεις της στοχοποίησης της οικογένειας του υπουργού Υγείας

«Το να στοχοποιούνται οικογένειες πολιτικών για τις πολιτικές τους αποφάσεις είναι απαράδεκτο, και κατάφωρα αντιδημοκρατικό», τόνισε σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου της ΝΔ.

«Αναμένουμε την ξεκάθαρη καταδίκη από όλες τις πολιτικές δυνάμεις, της στοχοποίησης της οικογένειας του υπουργού Υγείας Θάνου Πλεύρη από αντιεμβολιαστές που διαδηλώνουν έξω από το σπίτι του», επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

Καταδικάζει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ την στοχοποίηση του υπουργού Υγείας

Την στοχοποίηση του υπουργού Υγείας Θάνου Πλεύρη καταδικάζει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, με ανακοίνωσή του στην οποία αναφέρει: «Η οποιαδήποτε προσωπική στοχοποίηση πολιτικών προσώπων, όπως συμβαίνει στην περίπτωση του υπουργού Υγείας, είναι πράξη απαράδεκτη. Υπουργοί και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έχουν βρεθεί αντιμέτωποι με αυτές τις πρακτικές τις οποίες ακόμα και σήμερα η ΝΔ αρνείται να καταδικάσει».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος