Δευτερολογία Δ. Κουτσούμπα για παρακολουθήσεις: Όλα αυτά συνδέονται άμεσα με τη δράση κέντρων και παράκεντρων εντός κι εκτός Ελλάδας

Array

Η όλη συζήτηση δεν φώτισε ιδιαίτερα το θέμα το μόνο που έγινε ήταν απόπειρα συγκάλυψης πολλών πλευρών, δικαιολόγησης αντιδραστικών και άθλιων πολιτικών σε βάρος των ελευθεριών και δικαιωμάτων του ελληνικού λαού, τόνισε στη δευτερολογία του στη Βουλή ο Δημήτρης Κουτσούμπας.

«Για το ΚΚΕ εξακολουθεί να υπάρχει ένα κρίσιμο ερώτημα τα όσα δυσώδη έχουν αποκαλυφθεί για τη δράση της ΕΥΠ και για την πολιτική ευθύνη του πρωθυπουργικού γραφείου, την υποκειμενική λέμε εμείς κι όχι την αντικειμενική ευθύνη που έτσι κι αλλιώς υπάρχει, αποτελούν κεραυνό εν αιθρία; συντελούνται εν κενώ; είναι αποτέλεσμα κάποιων κακών χερισμών σε ένα κατά τα άλλα ειδυλλιακό τοπίο λειτουργίας και δράσης της ΕΥΠ όπως περίπου είπε ο κ. Μητσοτάκης σε εκείνο το ανεκδίηγητο καλοκαιρινό διάγγελμά του; Φυσικά και όχι» είπε ο γγ του ΚΚΕ και πρόσθεσε μεταξύ άλλων ότι «θεωρούμε δεδομένο ότι όλα αυτά συνδέονται άμεσα με τη δράση κέντρων και παράκεντρων εντός κι εκτός Ελλάδας. Kι αυτό αποφύγατε να το πείτε όπως ο διάολος το λιβάνι όλοι σας γιατί συνδέονται όλα αυτά τα ζητήματα με την όξυνση των αντιθέσεων σε πανευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο με τα σχέδια που διακινούνται ένθεν κακείθεν για την περιβόητη μεγαλύτερη θωράκιση του συστήματος ενόψει μάλιστα ενός πολύ δύσκολου χειμώνα για όλο τον κόσμο, και για την Ελλάδα, μπροστά σε μια νέα κρίση με τεράστιες ανατιμήσεις και μεγάλη ακρίβεια, με ενεργειακά προβλήματα και πολλές ακόμα απρόβλεπτες εξελίξεις».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος