Σε follow up ερώτηση στον κ. Πολάκη, στο Debate των 4 υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρθηκε στην τραγωδία στο Μάτι και τα όσα είχε πει ο κ. Κασσελάκης.
Ερώτηση: Προσφάτως ο κ. Κασσελάκης είπε ειδικά για την τραγωδία στο Μάτι που εκείνος επανέφερε το θέμα στο δημόσιο διάλογο ότι γνωρίζατε. Το ερώτημα είναι τελικά γνωρίζατε;
Π. Πολάκης: Ο κ. Κασσελάκης επειδή έχει πάρει την κατηφόρα και ξεφουσκώνει αρχίζει να χρησιμοποιεί επιχειρήματα από το δεύτερο υπόγειο της ομάδας αλήθειας, γυρνώντας στις εργοστασιακές ρυθμίσεις του ρεπουμπλικανικό παρελθόντος του. Τι κάναμε; Κρύβαμε νεκρούς στο Μάτι; Γιατί να το κρύψουμε; Για ποιο λόγο; Να πετύχουμε τι; Αυτή την τοξική προπαγάνδα της Νέας Δημοκρατίας ότι έκρυβε και δεν ντρέπονται να λένε τέτοια πράγματα.
Αισχρή προπαγάνδα σε μία κατάσταση που σε μιάμιση ώρα κάηκε από την κορυφή του βουνού μέχρι κάτω, με 10-11 μποφόρ αέρα, που υπήρξε αυτή η καταστροφή και που εμείς αφήσαμε μια ολόκληρη υποδομή και μία άλλη λογική με την Εθνική Αρχή Διαχείρισης Κρίσεων και Φυσικών Καταστροφών που το κατήργησε ο κ. Μητσοτάκης και φτιάξε ένα υπουργείο Κλιματικής Κρίσης που τι κατάφερε; Ούτε τα χρήματα από το ταμείο ανάκαμψης δεν έχει μπορέσει να χρησιμοποιήσει με το πρόγραμμα Αιγίς.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος