Ο Δημήτρης Βέττας, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ , μίλησε στους Ανδρέα Παπασταματίου και Στεφανία Χαρίτου, στην εκπομπή «Απολύτως Σχετικό», που μεταδίδεται από το Πρώτο Πρόγραμμα, τη Φωνή Της Ελλάδας και τους Περιφερειακούς σταθμούς της ΕΡΤ, για την πορεία της διαπραγμάτευσης και τον ρόλο της Χ.Α. σε ένα Δημοκρατικό Πολίτευμα.
Ο Δημήτρης Βέττας εκτίμησε ότι η διαπραγμάτευση βρίσκεται σε κρίσιμο σημείο αλλά, «θα βρεθεί μια σοβαρή λύση για το πλεόνασμα» ενώ όπως τόνισε «δεν μπορούμε πλέον να παράγουμε ελλείμματα και να παράγουμε δημοσιονομικά κενά. Πρέπει να γίνεται επισκόπηση δαπανών».
Τέλος ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, αφού ξεκαθάρισε ότι δεν θέλει να σχολιάσει τις δηλώσεις του πρώην υπουργού Δικαιοσύνης, Νίκου Παρασκευόπουλου υπογράμμισε ότι η «Δημοκρατία έχει συναίνεση, διαλλακτικότητα, συζήτηση. Δεν έχει μαχαίρι ούτε θάνατο. Νερό στο κρασί μας δεν πρόκειται να βάλουμε για τους Φασίστες».
Πηγή: Πρώτο Πρόγραμμα
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος