Δ. Κουτσούμπας: Ψεύτικες οι διαχωριστικές γραμμές του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ

Σε διμέτωπη επίθεση εναντίον της κυβέρνησης και της αξιωματικής αντιπολίτευσης προέβη από τη Θήβα ο γγ της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, μιλώντας απόψε στο συνεδριακό κέντρο της πόλης.

«Αντεπίθεση παντού» ζήτησε ο κ. Κουτσούμπας, τόσο στις ευρωεκλογές όσο και στις εκλογές της αυτοδιοίκησης και πολύ περισσότερο στις εθνικές εκλογές όποτε και αν γίνουν. Επιτέθηκε ευθέως και προς την κυβέρνηση αλλά και την αντιπολίτευση, χαρακτηρίζοντας ως «ψεύτικες τις διαχωριστικές γραμμές τους» και υπογράμμισε ότι «αυτή η προσπάθεια του ΚΚΕ θα συνεχιστεί και τις επόμενες βδομάδες και τους επόμενους μήνες, για να αποκαλυφθεί η πραγματική αλήθεια».

Το ΚΚΕ μάλιστα, «θα δώσει όλες τις δυνάμεις του για να αποκαλύψει τις ψεύτικες διαχωριστικές γραμμές που στήνουν τα κόμματα του διπολισμού ο ΣΥΡΙΖΑ και η Νέα Δημοκρατία» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, υπογράμμισε την ανάγκη ισχυροποίησης του ΚΚΕ σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις, «γιατί τότε θα είναι διαφορετικό το αποτέλεσμα». Ο ίδιος υποστήριξε ακόμη, ότι «η λαϊκή αποδοκιμασία και καταδίκη της πολιτικής της ΕΕ θα έρθει μέσα από την ισχυροποίηση του ΚΚΕ» και όπως χαρακτηριστικά τόνισε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του «θα δοθεί με τον τρόπο αυτό χτύπημα στη μοιρολατρία και στον συμβιβασμό, θα δυναμώσει η ελπίδα και η αισιοδοξία του λαού μας ότι μπορεί με τον αγώνα του να βάλει εμπόδια στην αντιλαϊκή πολιτική και να διεκδικήσει τα αυτονόητα για τη ζωή του».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος