Κριτική στη διαδικασία των διερευνητικών και ειδικά στον τρόπο με τον οποίο εξελίσσεται, άσκησε ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.
Συγκεκριμένα ο κ. Κουτσούμπας δήλωσε ότι: “Ο ελληνικός λαός παρακολουθεί ένα τηλεοπτικό σόου, με αφορμή τη διαδικασία των διερευνητικών εντολών, που η μόνη της αξία είναι τα προεκλογικά παιχνίδια όσων μετέχουν σ’ αυτήν. Το ΚΚΕ θα δώσει τη μάχη των εκλογών απευθυνόμενο στο λαό που υποφέρει απ’ την πολιτική όλων των μέχρι σήμερα κυβερνήσεων.
Όλα τ’ άλλα κόμματα, που ευθύνονται για τη σημερινή κατάσταση, έχουν τα μάτια στραμμένα στο μετεκλογικό τοπίο και στη συγκρότηση κυβερνήσεων αντιλαϊκής διαχείρισης, που θα κρατούν το λαό εγκλωβισμένο στα ίδια – με τα σημερινά – αδιέξοδα, στο πλαίσιο του καπιταλιστικού δρόμου ανάπτυξης και της ΕΕ.
Την επόμενη μέρα των εκλογών αυτό που θα μετρήσει για το λαό, είναι να βρίσκεται ο λαός σε καλύτερη θέση για να ανοίξουμε έναν άλλο δρόμο ελπίδας. Κι αυτό μπορεί να γίνει με ένα πιο δυνατό ΚΚΕ, τη δύναμη της αλήθειας, του αγώνα, της ανατροπής”.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος