Δ. Κουτσούμπας: Οι εξελίξεις στη Μ. Ανατολή βρίσκουν τους λαούς μπροστά στον κίνδυνο γενίκευσης του πολέμου στην ευρύτερη περιοχή

Ο γγ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας αναφερόμενος σε δήλωσή του για τις επικίνδυνες εξελίξεις στη Μέση Ανατολή επισημαίνει ότι «βρίσκουν τους λαούς μπροστά στον κίνδυνο γενίκευσης του πολέμου στην ευρύτερη περιοχή» και καταλογίζει στην κυβέρνηση αλλά και στον ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ την εμπλοκή της χώρας σε δύο ταυτόχρονους πολέμους, με απρόβλεπτες συνέπειες για τον ελληνικό λαό. Επίσης καλεί την κυβέρνηση να αποσύρει τη στήριξή της στο Ισραήλ, να απεμπλακεί η χώρ από τους ιμπεραλιαστικούς πολέμους και να επιστρέψει η φρεγάτα «Ύδρα» από την Ερυθρά Θάλασσα. Επιπλέον καλεί τον λαό να αποδοκιμάσει το μπλοκ των κομμάτων που σέρνουν την Ελλάδα σε επικίνδυνα μονοπάτια.

Η δήλωση του κ. Κουτσούμπα

Οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή βρίσκουν τους λαούς μπροστά στον κίνδυνο γενίκευσης του πολέμου στην ευρύτερη περιοχή.

Αυτές τις κρίσιμες ώρες, η πολιτική της κυβέρνησης της ΝΔ, με την απροκάλυπτη ευθυγράμμιση μαζί της του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ, εμπλέκουν τη χώρα μας ακόμη πιο βαθιά σε δύο ταυτόχρονους πολέμους, με απρόβλεπτες συνέπειες για το λαό μας.

Είναι προφανές ότι μπροστά σε αυτές τις εξελίξεις η μάχη των ευρωεκλογών αποκτά ακόμα πιο κρίσιμο χαρακτήρα. Πρέπει να αποδοκιμαστεί απ’ το λαό το μπλοκ εκείνο των κομμάτων που σέρνουν την Ελλάδα σε επικίνδυνα μονοπάτια.

Εδώ και τώρα η κυβέρνηση να αποσύρει τη στήριξή της στο κράτος-δολοφόνο του Ισραήλ, να απεμπλακεί η χώρα από τους ιμπεριαλιστικούς πολέμους, να κλείσουν οι αμερικανοΝΑΤΟϊκές βάσεις και υποδομές, να επιστρέψει η Φρεγάτα «Ύδρα» από την Ερυθρά Θάλασσα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος