Δ. Κουτσούμπας: Διεκδικούμε μέτρα αντιμετώπισης του τεράστιου κόστους ζωής για όλο τον ελληνικό λαό

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας παρευρέθη στην πανεργατική απεργία που διοργανώνουν Σωματεία, Ομοσπονδίες και Εργατικά Κέντρα στο Σύνταγμα.

Παλεύουμε και διεκδικούμε μαζί με όλο τον εργαζόμενο λαό μέτρα αντιμετώπισης του τεράστιου κόστους ζωής για όλο τον ελληνικό λαό, με υπογραφή Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας, με αυξήσεις σε μισθούς και συντάξεις, με μείωση και κατάργηση άμεσων και έμμεσων φόρων όπως ο ΦΠΑ στα είδη πλατιάς λαϊκής κατανάλωσης, οι φόροι στην ενέργεια και τα καύσιμα, ο ΕΝΦΙΑ και άλλα που περιέχονται στη δέσμη προτάσεων του ΚΚΕ. Προχωράμε μπροστά” τόνισε ο κ. Κουτσούμπας.

Στη συνέχεια μετέβη στη ΛΑΡΚΟ, στη Λάρυμνα, όπου συμμετείχε στην απεργιακή συγκέντρωση και στη συναυλία αλληλεγγύης με τον Γιώργο Νταλάρα και τη Φωτεινή Βελεσιώτου, που διοργανώνουν Σωματεία και Φορείς της Φθιώτιδας, στην παραλία Λάρυμνας.

«Δεν υποχωρούμε αν δεν δικαιωθούν οι εργάτες της ΛΑΡΚΟ και οι οικογένειες τους, αν δεν ανοίξει το εργοστάσιο να μπουν μέσα όλοι οι εργαζόμενοι στα πόστα τους με πλήρη δικαιώματα. Κανένας αγώνας δεν πάει χαμένος. Θα τα καταφέρουμε» δήλωσε.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος