Χρηστίδης: Δεν δείξαμε εμείς την πόρτα εξόδου στον κ. Βενιζέλο (audio)

Ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ, Παύλος Χρηστίδης, μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα και στον Αλφόνσο Βιτάλη, επεσήμανε: Δεν δείξαμε την πόρτα εξόδου σε κανέναν, ο κος Βενιζέλος έβγαλε μια ανακοίνωση με την οποία οριοθετεί τι θέλει να κάνει. Λογικές του τύπου στο Επικρατείας ή πουθενά δεν μπορούν να ισχύσουν.

Σημείωσε πως η κ. Γεννηματά, επιχειρεί μία διεύρυνση της Κεντρο-αριστεράς.  Όπως είπε ο κ. Χρηστίδης  δεν αρνείται κανείς την διαδρομή του κου Βενιζέλου, αυτό όμως δεν σχετίζεται με το δικαίωμα του αρχηγού κάθε κόμματος να βάλει το “νούμερο ένα” στο Επικρατείας. Επίσης ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ , σημείωσε πως, η  πίστη της Γεννηματά στο νέο εγχείρημα της διεύρυνσης υπήρξε από την πρώτη στιγμή και θα πάει στο μέλλον και ότι ο κ. Καμίνης δεν προέρχεται από τον σκληρό πυρήνα του ΠΑΣΟΚ αλλά αναγνώριζε πάντα το ΠΑΣΟΚ και πιστεύει στη διεύρυνση. «Η επιλογή Καμίνη είναι μία επιλογή που έχει να κάνει με όλους τους ψηφοφόρους που έφυγαν από τον ΣΥΡΙΖΑ και αναζητούν τις θα κάνουν στις εκλογές.

Δεν είμαστε εδώ για να γίνουμε δεκανίκι του κου Τσίπρα ούτε ουρά του κου Μητσοτάκη. Είμαστε η τρίτη μεγαλύτερη δύναμη με την ψήφο του ελληνικού λαού και κάνουμε μία προσπάθεια να είμαστε η ορίτζιναλ Κεντροαριστερά», επεσήμανε ο κ. Χρηστίδης.

Πηγή: Πρώτο Πρόγραμμα

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος