Bραβεύσεις από την ΠτΔ για την «καλύτερη μαθητική εικονική επιχείρηση 2020» -Απευθείας μετάδοση από το ert.gr (video)

Τους φετινούς νικητές του διαγωνισμού για την «Καλύτερη Μαθητική Εικονική Επιχείρηση 2020» του προγράμματος Junior Achievement Greece, βράβευσε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, σε μια τελετή που πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά. Η κυρία Σακελλαροπούλου απένειμε το πρώτο βραβείο στην μαθητική επιχείρηση ΕCO-WAVE του Aριστοτελείου Κολλεγίου Θεσσαλονίκης. Aπευθείας μετάδοση έκανε το ert.gr

Όπως δήλωσε η ΠτΔ: “Έχω συγκινηθεί ιδιαίτερα από την πρωτοβουλία και την ευρηματικότητα που αναπτύσσουν τα παιδιά. Σε αυτήν την πολύ δύσκολη συγκυρία που βιώνουμε όλοι, αντλώ ελπίδα από τους μαθητές και τους καθηγητές τους, γιατί είμαι βέβαιη ότι πίσω από κάθε σημαντικό επίτευγμα της μαθητικής κοινότητας κρύβονται πάντα εμπνευσμένοι δάσκαλοι», είπε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Η κυρία Σακελλαροπούλου εξέφρασε τη χαρά της διότι οι επιχειρηματικές λύσεις που προτάθηκαν από όλα τα σχολεία έχουν να κάνουν με την ενίσχυση των αδυνάμων, την προστασία του περιβάλλοντος και την ενίσχυση του εθελοντισμού.

«Βλέπω ότι αυτά τα παιδιά στο μέλλον θα πάνε τον τόπο πιο μπροστά», επεσήμανε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ευχήθηκε στους μαθητές και τις μαθήτριες που διακρίθηκαν καλή επιτυχία στον πανευρωπαϊκό διαγωνισμό του JA Europe τον ερχόμενο Ιούλιο.

Σχετική είδηση: Διαδικτυακός διαγωνισμός μαθητικής επιχειρηματικότητας-Το α’ βραβείο από την ΠτΔ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος