Ασημακοπούλου: Υπάρχουν και στην Αριστερά άξιοι άνθρωποι να υπηρετήσουν το σχέδιό μας (audio)

Η βουλευτής και τομεάρχης Ψηφιακής Πολιτικής της ΝΔ Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, μίλησε στους Ανδρέα Παπασταματίου και Στεφανία Χαρίτου στο Πρώτο Πρόγραμμα μετά και την συνέντευξη Τύπου του προέδρου της ΝΔ στην ΔΕΘ.

Η κα Ασημακοπούλου μίλησε για δύο διαφορετικούς κόσμους, αυτόν της σημερινής Ελλάδας και αυτόν που περιέγραψε ο κ. Μητσοτάκης, με ασφάλεια, με ιδιωτικά Πανεπιστήμια, με αξιολόγηση στο Δημόσιο και με μια οικονομία, που θα βασίζεται στην ιδιωτική πρωτοβουλία και τις δυνάμεις της δημιουργίας.

Η κα Ασημακοπούλου υποστήριξε ότι τα Ιδιωτικά Πανεπιστήμια θα συμβάλλουν ευρύτερα και στην οικονομική ανάπτυξη, προσελκύοντας και φοιτητές από το εξωτερικό. Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, για το αν θα συμμετάσχει η ΝΔ στην συζήτηση για την συνταγματική αναθεώρηση, αν δεν συμπεριληφθεί η πρότασή της για το άρθρο 16 (το οποίο περιλαμβάνει και την απαγόρευση ιδιωτικών Πανεπιστημίων), η τομεάρχης της ΝΔ είπε ότι το κόμμα της προτείνει να ψηφιστούν οι προτάσεις της κυβέρνησης από την ΝΔ και οι προτάσεις της ΝΔ από την κυβέρνηση, ώστε οι πολίτες να ξέρουν ποια συνταγματική αναθεώρηση θα έχουν (θα κυρωθεί στην επόμενη Βουλή) ανάλογα με το ποιόν θα ψηφίσουν στις ερχόμενες εκλογές.

Τέλος αναφερόμενη στην εξαγγελθείσα από τον κ. Μητσοτάκη διεύρυνση των ψηφοδελτίων του κόμματος από πρόσωπα της Κεντροαριστεράς, αλλά και της Αριστεράς, η κα Ασημακοπούλου είπε ότι δεν αφορούν οι ταμπέλες την ΝΔ, αλλά να μας κυβερνούν οι άξιοι και τέτοιοι όπως είπε υπάρχουν και στην Αριστερά. Διευκρίνισε ότι η αντίθεση με τον ΣΥΡΙΖΑ (ο κ. Μητσοτάκης τον απέκλεισε από κάθε μετεκλογική συνεργασία) είναι επί του πολιτικού και όχι επί προσωπικού.

Πηγή: Πρώτο Πρόγραμμα

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος