Αποδείξεις για τους ισχυρισμούς του για την off shore ζητά ο Π. Καμμένος από τον Π. Χαϊκάλη

Με τον βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων Παύλο Χαϊκάλη επικοινώνησε ο πρόεδρος του κόμματος Πάνος Καμμένος και τον κάλεσε να δώσει άμεσα συνέντευξη Τύπου και να αποδείξει δημόσια, με έγγραφα στοιχεία, τους ισχυρισμούς του σχετικά με την off shore εταιρεία, αλλιώς δε μπορεί να παραμείνει υποψήφιος με το κόμμα του.

Στο ίδιο θέμα είχε αναφερθεί νωρίτερα ο επικεφαλής της επιτροπής Επικοινωνίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων Τέρενς Κουίκ, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ALPHA. “Ο συνάδελφος Παύλος Χαϊκάλης έκανε ήδη χθες μια δήλωση για το θέμα. Παρ’ όλα αυτά και επειδή οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν θέλουν να τους βαραίνει καμία σκιά, ενημερώθηκα ότι ο πρόεδρος του Κινήματος Πάνος Καμμένος θα τον καλέσει σήμερα στο γραφείο του και θα του ζητήσει μέσα σε 24 ώρες να ξεδιαλύνει με έγγραφα αποδεικτικά στοιχεία τα όσα δηλώνει προφορικά.

Τα στοιχεία αυτά θα πρέπει να τα προσκομίσει για άμεσο έλεγχο στην υπηρεσία της αρμόδιας Επιτροπής της Βουλής και να τα παραδώσει και στον αρμόδιο Υπουργό για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς Παναγιώτη Νικολούδη.

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες ” δίνουν ανελέητο αγώνα εναντίον όσων τους λασπολογούν, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι αποδέχονται την συγκάλυψη και ότι αν χρειαστεί δεν παίρνουν τις αυτονόητες προβλεπόμενες αποφάσεις τους“, πρόσθεσε ο Τ. Κουίκ.

 

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος