Αποδεκτή από τον Β. Κικίλια η παραίτηση του διοικητή του Νοσοκομείου Καρδίτσας (video)

Αποδεκτή έκανε ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας την παραίτηση του Κωνσταντίνου Πατέρα από τη θέση του διοικητή του Νοσοκομείου Καρδίτσας.

«Μία παραίτηση αποτελεί σταγόνα στον ωκεανό της “αναξιοκρατίας” και του κράτους των “αρίστων” του ρουσφετιού που εγκαθιδρύει η ΝΔ», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, προσθέτοντας ότι «με μία παραίτηση το μόνο που προσπαθεί είναι να ρίξει στάχτη στα μάτια όσων τον πίστεψαν για τη δήθεν αξιοκρατία και να τους αποπροσανατολίσει από το πλιάτσικο που έχει ξεκινήσει σε βάρος της δημόσιας Υγείας και των φορολογουμένων».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ που διόρισε ως διοικητές νοσοκομείων ανθρώπους με τέσσερα (4) πλαστά πτυχία, όπως στο Κρατικό Νίκαιας και ιδιοκτήτες βουλκανιζατέρ δίχως κανένα πτυχίο, όπως στο Νοσοκομείο Σαντορίνης και διέλυσε τη Δημόσια Υγεία δεν μπορεί να κουνάει το δάκτυλο στην κυβέρνηση», τονίζει η ΝΔ, απαντώντας σε ανακοίνωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, σχετικά με τις διοικήσεις των νοσοκομείων.

Επίσης το Κίνημα Αλλαγής σχολιάζει επικριτικά το θέμα επισημαίνοντας ότι «η ανακοίνωση των νέων διοικητών των νοσοκομείων είναι η άλλη μια απόδειξη για το πώς αντιλαμβάνεται παραδοσιακά η ΝΔ τη Δημόσια Διοίκηση. Πελατειακές σχέσεις, αδιαφάνεια, κομματικοί φίλοι και λοιποί συγγενείς.”

Πηγή:ΕΡΤ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος