Απεβίωσε η πεθερά του Α.Τσίπρα – Δεν θα συμμετάσχει στη Σύνοδο Ευρωπαίων Σοσιαλιστών – Συλλυπητήριο μήνυμα ΣΥΡΙΖΑ

Δεν θα συμμετάσχει στη Σύνοδο Ευρωπαίων Σοσιαλιστών, ο Αλέξης Τσίπρας, καθώς έφυγε από τη ζωή του η πεθερά του, μητέρα της Μπέτυς Μπαζιάνα

Έφυγε σήμερα 21/3 από τη ζωή, η πεθερά του Αλέξη Τσίπρα, μητέρα της Μπέτυς Μπαζιάνα, έπειτα από σοβαρά προβλήματα υγείας που είχε αντιμετωπίσει.

Ο Αλέξης Τσίπρας ακύρωσε όλες τις σημερινές συναντήσεις και δεν θα μιλήσει στη Βουλή. Παράλληλα, έγινε γνωστό ότι πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, δεν θα συμμετάσχει στη Σύνοδο Ευρωπαίων Σοσιαλιστών που θα γίνει στις Βρυξέλλες.

Συλλυπητήριο μήνυμα του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία για την απώλεια της Βαρβάρας Μπαζιάνα: «Έφυγε σήμερα το πρωί από τη ζωή σε ηλικία 84 ετών η Βαρβάρα Μπαζιάνα, μητέρα της Μπέτυς Μπαζιάνα, συντρόφου του Αλέξη Τσίπρα. Η Βαρβάρα Μπαζιανα γεννήθηκε στην Κεφαλονιά. Σπούδασε και έζησε στην Αθήνα, όπου εργάστηκε ως μαία. Τα τελευταία χρόνια έδωσε σκληρή μάχη με το καρκίνο, με βαθιά αξιοπρέπεια και δύναμη. Ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία εκφράζει τα βαθιά του συλλυπητήρια στην οικογένεια».

Ρεπορτάζ: Γιώργος Παντελάκης

Πηγή: ΕΡΤ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος