Αντιπαράθεση κυβέρνησης – αντιπολίτευσης σε υψηλούς τόνους (video)

Σε υψηλούς τόνους συνεχίζεται η αντιπαράθεση κυβέρνησης – αντιπολίτευσης. Για μνημόνιο Μητσοτάκη κάνει λόγο το Μαξίμου με αφορμή τις δηλώσεις του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης περί κατάργησης του νόμου Κατρούγκαλου.

Εν τω μεταξύ, ο πρωθυπουργός γράφει και σβήνει ονόματα και όπως όλα δείχνουν θα ανέβει στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης με νέο κυβερνητικό σχήμα.

Η υλοποίηση του πολιτικού σχεδίου, για την αντιμετώπιση της ανεργίας, την ενίσχυση των εργαζομένων και τη στήριξη της μισθωτής εργασίας, στο επίκεντρο της σημερινής συνεδρίασης του Πολιτικού Συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ, υπό τον Αλέξη Τσίπρα.

Η συζήτηση θα συνεχιστεί μεθαύριο Δευτέρα 27 Αυγούστου 2018 στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, με θέμα: Ο ΣΥΡΙΖΑ στη νέα εποχή μετά τα μνημόνια.

Η κατάργηση του ασφαλιστικού νόμου Κατρούγκαλου, αλλά και η αλλαγή του εκλογικού νόμου θα είναι μεταξύ των προτεραιοτήτων μίας κυβέρνησης της ΝΔ, υπογράμμισε, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Οι σαρωτικές μεταρρυθμίσεις του Κ. Μητσοτάκη σημαίνουν απολύσεις, μειώσεις μισθών, ιδιωτική ασφάλιση και απορρύθμιση στην αγορά εργασίας, αναφέρει το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού, σχολιάζοντας τη συνέντευξη του προέδρου της ΝΔ.

Πολιτική επιλογή και στόχευση της ΝΔ να υπονομεύσει και να απαξιώσει το Δημόσιο Σύστημα Κοινωνικής Ασφάλισης, ώστε να ανοίξει ο δρόμο για την επέκταση της ιδιωτικής ασφάλισης, δήλωσε η υπουργός Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Έφη Αχτσιόγλου.

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ

Σχετικές ειδήσεις: Μητσοτάκης: Δέσμευση για κατάργηση του νόμου Κατρούγκαλου και αλλαγή του εκλογικού νόμου – Η αντίδραση Μαξίμου

 Τη Δευτέρα συνεδριάζει η Κεντρική Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ – Επί τάπητος η στρατηγική για την εποχή μετά τα μνημόνια (video)

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος