Αντιπαράθεση Γεννηματά – Θεοχάρη για το άνοιγμα του τουρισμού (video)

Το άνοιγμα του τουρισμού προκάλεσε αντιπαράθεση ανάμεσα στη Φώφη Γεννηματά και τον υπουργό Τουρισμού, Χάρη Θεοχάρη, ο οποίος τόνισε ότι η Ελλάδα είναι μια ασφαλής χώρα. Πάντως, η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ κατηγόρησε την κυβέρνηση για αποτυχία σε όλα τα επίπεδα, ενώ κατέθεσε πέντε προτάσεις για την προστασία των εργαζόμενων στον τουρισμό.

Σαφέστατο μήνυμα έστειλε ο υπουργός τουρισμού κατά την διάρκεια επερώτησης του ΚΙΝΑΛ στη Βουλή. Σημείωσε ότι η Ελλάδα είναι μια ασφαλής χώρα, λέγοντας χαρακτηριστικά πως δεν πρέπει να γίνεται λόγος για Covid free νησιά, καθώς όλη η Ελλάδα είναι ασφαλής.

Παράλληλα, ο κ. Θεοχάρης υπογράμμισε ότι το άνοιγμα του τουρισμού θα γίνει στις 14 Μαΐου, όμως επισήμανε ότι θα ληφθεί υπόψη και η πρόταση της επιτροπής εμπειρογνωμόνων. Έσπευσε, επίσης, να τονίσει ότι μετά τον εμβολισμό των ευπαθών ομάδων, προτεραιότητα θα έχουν οι άνθρωποι του τουρισμού.

Αντιπαράθεση Γεννηματά – Θεοχάρη για το άνοιγμα του τουρισμού (video)
EUROKINISSI

Από την πλευρά της, η Φώφη Γεννηματά κατηγόρησε την κυβέρνηση για αποτυχία και στον τομέα του τουρισμού. Κατέθεσε πέντε προτάσεις για την προστασία των εργαζόμενων στον τουρισμό, μεταξύ των οποίων ο άμεσος εμβολιασμός των εργαζόμενων στον τουρισμό, πιστοποιητικό εμβολιασμού, μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση και μέτρα στήριξης των εργαζομένων στον τουρισμό.

Πηγή: ΕΡΤ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος