«Ανταλλαγή πυρών» με φόντο τις άδειες – Ν. Παππάς: 88 εκ. ευρώ στο Δημόσιο Ταμείο (video)

Συνεχίζεται η σφοδρή πολιτική αντιπαράθεση για τις τηλεοπτικές άδειες, μετά μάλιστα και τη διακοπή της χθεσινής διάσκεψης του Συμβουλίου της Επικρατείας, από τον πρόεδρο του σώματος. Ο υπουργός Επικρατείας επιβεβαίωσε, εν τω μεταξύ, μέσω ανάρτησής του στο twitter την καταβολή του συνόλου του πρώτης δόσης από τους τέσσερις υπερθεματιστές. «88 εκατομμύρια ευρώ βρίσκονται στο Δημόσιο Ταμείο» ανακοίνωσε.

Η ΝΔ σύρεται πίσω από μη έννομα συμφέροντα, σημείωσε ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παπάς προσθέτοντας πως το νέο τηλεοπτικό τοπίο σε λίγες μέρες θα είναι πραγματικότητα.

Η ΝΔ θα καταργήσει τον νόμο Παππά, ακόμα κι αν το ΣτΕ δεν ακυρώσει τον διαγωνισμό, δήλωσε σήμερα σε συνέντευξή του ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Νίκος Δένδιας.

“H Νέα Δημοκρατία ξεπέρασε κάθε όριο υποκρισίας. Ελάχιστα ενδιαφέρεται για τη νομιμότητα και τη συνταγματικότητα. Χύνει κροκοδείλια δάκρυα η παράταξη που τα τσαλαπάτησε συστηματικά και τα δύο” δήλωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος, Όλγα Γεροβασίλη.

“H αντιπολίτευση έχει απόλυτη ευθύνη. Σύμβουλος του κ. Μητσοτάκη είναι ο συνέταιρος του κ. Καλογρίτσα στην εταιρεία GPO, ο κ. Θεοδωρικάκος. Ας ψάξει, λοιπόν, η αντιπολίτευση στους δικούς της κόλπους τους υπεύθυνους” τόνισε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος.

Ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Χρήστος Σπίρτζης σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ κάλεσε τη ΝΔ να σταματήσει να συντάσσεται με τους καναλάρχες που δεν πήραν άδεια.

Όσον αφορά τον κ. Καλογρίτσα και τη συμμετοχή του στα δημόσια έργα, διευκρίνισε πως θα πάει ο ίδιος τον φάκελο στον εισαγγελέα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος