Θα ανοίξει η πλατφόρμα για εμβολιασμό παιδιών άνω των 12 ετών – Τι ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός

Το θέμα των εμβολιασμών και το άνοιγμα της πλατφόρμας για παιδιά άνω των 12 ετών, βρέθηκε στο επίκεντρο συζήτησης που είχε ο πρωθυπουργός με πολίτες κατά την περιοδεία του στη Μεσσηνία. Ο κ. Μητσοτάκης είπε συγκεκριμένα ότι θα ανοίξει η πλατφόρμα και για ηλικίες από 12 ετών και πάνω.

Επανέλαβε ότι η κυβέρνηση θα ακούσει τις σχετικές εισηγήσεις των ειδικών, ενώ ξεκαθάρισε ότι οι γονείς θα έχουν την ευχέρεια να πάρουν την όποια απόφαση και πως δεν πρόκειται ποτέ ο εμβολιασμός για τα παιδιά να ειναι υποχρεωτικός.

Ο πρωθυπουργός κατά τη διάρκεια της περιοδείας του εξέφρασε τις ευχαριστίες του στον Μητροπολίτη Μεσσηνίας, κ. Χρυσόστομο για τα μηνύματά του για τους εμβολιασμούς. Επισκεπτόμενος την Κυπαρισσία ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξέπεμψε σήμα για επιτάχυνση των εμβολιασμών ζητώντας να αποδώσει ακόμα περισσότερο η προσπάθεια να πειστούν οι νέοι αλλά και οι υπόλοιπες ηλικιακές ομάδες. Επίσης, ο κ. Μητσοτάκης έκανε ειδική αναφορά στον τουρισμό λέγοντας ότι πάμε καλά και μπορούμε να πάμε ακόμα καλύτερα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος