Ανεβαίνει ο προεκλογικός «πυρετός» με συνεχείς περιοδείες (video)  

Συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς η προεκλογική δραστηριότητα των αρχηγών της ελάσσονος αντιπολίτευσης.

Η χώρα χρειάζεται σοβαρή αντιπολίτευση για να υπάρχει εναλλακτική δύναμη στη ΝΔ τόνισε ο Νίκος Ανδρουλάκης στο ΟΠΕΝ. Μια αξιόπιστη προοδευτική δύναμη όπως είναι το ΠΑΣΟΚ θα διορθώσει τις ανισότητες που δημιούργησε η κυβέρνηση της ΝΔ.

Υποστήριξε ότι παρά την πολιτική της η ΝΔ δεν πλήρωσε εκλογικό κόστος γιατί είχε απέναντί της την αναξιοπιστία του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και ένα πανίσχυρο μιντιακό σύστημα που την στηρίζει.

Έφερε ως παράδειγμα ότι ένα σαρδάμ για το ΦΠΑ έγινε πρώτο θέμα ενώ η δήλωση του κ. Σκέρτσου να λέει ότι η μείωση του ΦΠΑ βολεύει τους πλούσιους υποβαθμίστηκε.

Όπως είπε στόχος του ΠΑΣΟΚ είναι να μην κάνει παρέλαση η ΝΔ ,οι δίκαιες πολιτικές με στήριξη στη μεσαία τάξη και τους ασθενέστερους και όχι όπως ο ΣΥΡΙΖΑ που έλεγε για φορολόγηση των υπερκερδών των τραπεζών και βγαίνει ο εκπρόσωπός του και μιλάει για φορολόγηση μόνο σε προμηθευτές ενέργειας.

Το απόγευμα ο κ. Ανδρουλάκης θα περιοδεύσει στο Μαρούσι.

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας θα μιλήσει στις 8 το βράδυ σε εκδήλωση του ΚΚΕ για το περιβάλλον που θα γίνει στο Πάρκο Τρίτση, με θέμα: “Πόσο πράσινη είναι η πράσινη ανάπτυξη; Αγώνας για την πραγματική προστασία του περιβάλλοντος” ενώ αύριο ξεκινά διήμερη περιοδεία στην Θεσσαλονίκη.

Σήμερα συναντήθηκε με τον πρέσβη της Σοσιαλιστικής Δημοκρατίας του Βιετνάμ ο οποίος του επέδωσε συγχαρητήρια του ΚΚ για το θετικό αποτέλεσμα των εκλογών του Μαΐου

Ο Κυριάκος Βελόπουλος πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, περιόδευσε το πρωί στη λαϊκή αγορά του  Πειραιά κάτι που όπως είπε  έκανε και το προηγούμενο διάστημα και όχι μόνο προεκλογικά  και επέκρινε τα άλλα κόμματα για ψέματα και άγνοια σε θέματα οικονομίας.

Ρεπορτάζ: Λίνα Μπεθάνη

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος