Ανδρέας Σπυρόπουλος: Δίνουν προεκλογικές υποσχέσεις, ενώ δεν λύνουν τα προβλήματα της χώρας

Πυρά σε βάρος του πρωθυπουργού καθώς «από τη μία λέει ότι “μυρίζει εκλογές” και από την άλλη το παίζει υπεύθυνος, ότι δήθεν θέλει να οδηγήσει τη χώρα με ασφάλεια στο τέλος της τετραετίας» εξαπέλυσε ο Γραμματέας της ΚΠΕ του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Ανδρέας Σπυρόπουλος. Κατηγόρησε μάλιστα την Κυβέρνηση της ΝΔ ότι «τους τελευταίους οκτώ μήνες έχει σταματήσει να κάνει το οτιδήποτε για να βοηθήσει στην επίλυση των σημαντικών προβλημάτων της χώρας.

«Ασχολούνται με την προστασία της πρώτης κατοικίας; Ασχολούνται με το να φτιάξουν δόσεις για ασφαλιστικά ταμεία και εφορίες όταν οι πολίτες δεν μπορούν; Αύξησαν τον κατώτατο μισθό; Ασχολήθηκαν με τους χαμηλοσυνταξιούχους και το νέο ΕΚΑΣ που εδώ και πολύ καιρό ζητάμε; Ασχολούνται με το πάρτι στον κλάδο της ενέργειας; Μείωσαν τον ΦΠΑ εν μέσω αυτού του κλίματος ακρίβειας των προϊόντων;», διερωτήθηκε ο Ανδρέας Σπυρόπουλος μιλώντας στον ΣΚΑΪ και τόνισε:

«Η Κυβέρνηση είναι με τους λίγους και ισχυρούς. Δεν προστατεύει τους πολίτες. Δίνουν προεκλογικές υποσχέσεις και ο Πρωθυπουργός γυρίζει από περιοχή σε περιοχή. Αν δεν μπορεί να κυβερνήσει, ας προκηρύξει εκλογές».

Συζητώντας το νομοσχέδιο του Υπουργείου Υγείας, που φέρνει η Κυβέρνηση στη Βουλή, ο κ. Σπυρόπουλος επεσήμανε ότι «η πρόβλεψη των πόρων που θα πάρει η χώρα μας από το Ταμείο Ανάκαμψης στον κλάδο της υγείας είναι από τους χαμηλότερους στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Πέρασαν δυόμιση χρόνια από την έξαρση της πανδημίας του κορονοϊού και το ΕΣΥ συνεχίζει να υποχρηματοδοτείται».

Σχολιάζοντας, δε, την εκτίμηση του βουλευτή της ΝΔ, Θεόδωρου Ρουσόπουλου, ότι οι πόροι είναι από τους υψηλότερους ευρωπαϊκά, ο Ανδρέας Σπυρόπουλος σημείωσε ότι «η Κυβέρνηση θέλει συνεχώς να διαστρεβλώνει τα νούμερα. Εδώ, τους λέμε ότι έχουμε το ακριβότερο ρεύμα της Ευρώπης στο πρώτο εξάμηνο και μας λένε άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Τα στοιχεία της Eurostat μιλάνε από μόνα τους».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος