Aνακοινώθηκαν τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ – Προβεβλημένα ονόματα και «μεταγραφές»

Ανακοινώθηκαν στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ τα ονόματα όλων των υποψηφίων που θα βρίσκονται τα ψηφοδέλτια του κόμματος για τις εκλογές της 21ης Μαΐου. Πέραν του ψηφοδελτίου Επικρατείας εκκρεμεί η ανακοίνωση ακόμα περίπου 40 ονομάτων, κάτι που αναμένεται να γίνει των εντός των επόμενων ημερών.

Στη λίστα μεταξύ άλλων βρίσκεται και ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευάγγελος Αντώναρος, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες που τον ήθελαν να συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Eιδικότερα στον Α’ Αθήνας όπου την ψήφο των υποστηρικτών του ΣΥΡΙΖΑ διεκδικούν 17 υποψήφιοι ξεχωρίζουν τα ινόματα του Νίκου Φίλη, Δημήτρη Τζανακόπουλου, Χριστόφορου Βερναρδάκη και Τασίας Χριστοδουλοπούλου.

Στον Βόρειο τομέας της Αθήνας όπου παρατηρείται υπερπληθώρα υποψηφίων (20 συνολικά) την ψήφο για πρώτη φορά διεκδικεί ο ηθοποιός Μάριος Αθανασίου ενώ την επανεκλογή τους, μεταξύ άλλων, θα διεκδικήσουν οι Μαριλίζα Ξενογιαννακοπιύλου, Πάνος Σκουρλέτης, Ευκλείδης Τσακαλώτος και Κώστας Ζαχαριάδης.

Στον Δυτικό τομέα της Αθήνας θα κατέλθουν οι Έφη Αχτσιόγλου, η πρώην περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου καθώς και οι Δημήτρης Βίτσας, Παναγιώτης Κουρουμπλής, Θανάσης Παπαχριστόπουλος.

Ο Νίκος Παππάς, η Ραλλία Χρηστίδου, η Θεανώ Φωτίου, ο Στέφανος Τζουμάκας καθώς και ο δικηγόρος Γιάννης Ματζουράνης ξεχωρίζουν στην λίστα των υποψηφίων για το Νότιο Τομέα Αθηνών.

Στην Ανατολική Αττική θα κατέλθει, για πρώτη φορά με το ΣΥΡΙΖΑ, ο Ευάγγελος Αντώναρος πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος στη κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος