Αναγνωστοπούλου: Η καλή επιχειρηματικότητα συνδυάζεται με την προστασία των εργασιακών δικαιωμάτων (audio)

Ο πρωθυπουργός είναι συνεπής στην πολιτική της κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ , ποτέ δεν ήταν κατά του επιχειρείν των επενδύσεων στην χώρα, απαντά η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σία Αναγνωστοπούλου στα όσα λέγονται και γράφονται περί στροφής του πρωθυπουργού στον ρεαλισμό, μετά τη χθεσινή του επίσκεψη στην βιομηχανία Παπαστράτος.

Μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα, στην Ευαγγελία Μπαλτατζή,  η κα Αναγνωστοπούλου τόνισε ότι, σε αυτό που επέμενε η κυβέρνηση είναι η εργατική νομοθεσία να είναι σεβαστή και το ίδιο σεβαστά να είναι και τα δικαιώματα των εργαζομένων. Εμείς, δήλωσε, θεωρούμε ότι η καλή επιχειρηματικότητα δεν μπορεί παρά να συνδυάζεται με την προστασία των εργασιακών δικαιωμάτων. Αυτό για την αντιπολίτευση θεωρείται ασύμβατο, δηλαδή το επιχειρείν και συγχρόνως η προστασία των εργασιακών δικαιωμάτων. Η κα Αναγνωστοπούλου πρόσθεσε ότι, η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ θεωρούν ότι για να έχεις επενδύσεις στη χώρα πρέπει να έχεις διαλύσει τα εργασιακά δικαιώματα και να επιβάλεις εργασιακό μεσαίωνα.

Η κ. Σία Αναγνωστοπούλου πιστεύει ότι αυτό που ο πρωθυπουργός θα επισημάνει στην ομιλία του στη ΔΕΘ είναι η έξοδος από το τούνελ, αφού έχουν γίνει μέχρι τώρα τα βήματα, και αυτό που απομένει είναι η μεγάλη έξοδος. Δύο στόχους έχει αυτή η κυβέρνηση , επεσήμανε, τις επενδύσεις και την προστασία των εργασιακών δικαιωμάτων, στο κλίμα σταθερότητας που έχει δημιουργηθεί μετά την ολοκλήρωση της αξιολόγησης και την έξοδο στις αγορές.

Πηγή: Πρώτο πρόγραμμα

Φωτογραφία: Eurokinissi / Γιώργος Κονταρίνης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος