«Αλλαγή σελίδας» στο ΚΙΝΑΛ: Η τελευταία «μάχη» μεταξύ Ανδρουλάκη – Παπανδρέου για την ηγεσία

Νίκος Ανδρουλάκης και Γιώργος Παπανδρέου διεκδίκησαν την προεδρία του Κινήματος Αλλαγής στον δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών, που ολοκληρώθηκε στις 19:30 εξελίχθηκε με μεγάλη συμμετοχή.

Για το λόγο αυτό η ΕΔΕΚΑΠ έδωσε μισή ώρα παράταση καθώς υπήρξε μεγάλη συμμετοχή σε κάποια εκλογικά κέντρα.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης ψήφισε στο εκθεσιακό κέντρο Περιστερίου και ζήτησε, η συμμετοχή των υποστηρικτών του κινήματος να είναι μεγάλη, όπως την πρώτη Κυριακή της εκλογικής μάχης των υποψηφίων.

«Σήμερα είναι μια μεγάλη μέρα για το ΠΑΣΟΚ. Όνειρα, ελπίδες, προσδοκίες όλων των γενεών ενώνονται. Ζητώ ξανά μεγάλη συμμετοχή και καθαρή εντολή για να ξανακάνουμε όλοι μαζί ισχυρή και περήφανη τη δημοκρατική παράταξη», δήλωσε.

Στο δημαρχείο της Νίκαιας ψήφισε ο Γιώργος Παπανδρέου χαρακτηρίζοντας μήνυμα ελπίδας την ευρεία συμμετοχή του κόσμου στην εκλογική διαδικασία.

«Την περασμένη Κυριακή, με τη μεγάλη συμμετοχή, στείλαμε το μήνυμα ελπίδας για μια παράταξη μεγάλη, δημοκρατική, ευεργετική για τον τόπο. Σήμερα όλοι οι δημοκράτες (προσέρχονται) στις κάλπες. Καλούμαστε να επιλέξουμε μια ισχυρή ηγεσία με ισχυρή φωνή στη Βουλή για ισχυρή Ελλάδα και μια κοινωνία δίκαιη και πράσινη. Αύριο έχουμε πολύ δουλειά. Θα συνεχίσουμε τους αγώνες για την Ελλάδα της προκοπής, της δικαιοσύνης και της ανθρωπιάς», δήλωσε.

Οι ψηφίσαντες υπολογίζονται στις 195.000. Στην Ερέτρια ακυρώθηκε ένα εκλογικό τμήμα, ενώ ένταση επικράτησε σε άλλο, στον Ορχομενό Βοιωτίας.

Δείτε την ειδική εκπομπή της ΕΡΤ1 για τις εκλογές στο ΚΙΝΑΛ – Live

Ρεπορτάζ: Κάτια Αντωνιάδη 

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος