Αλέξης Τσίπρας: Στην τελική ευθεία για τις εκλογές – «Έχουμε σχέδιο, ξέρουμε, μπoρούμε»

Μήνυμα καθαρής νίκης του ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται να στείλει ο Αλέξης Τσίπρας σχετικά με τις εκλογές από το Αγρίνιο όπου βρίσκεται. Ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα θέσει εκ νέου τα διλήμματα της κάλπης και θα υπογραμμίσει το τρίπτυχο «Έχουμε σχέδιο, ξέρουμε, μπορούμε».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα τονίσει ότι ο λαός έχει αποφασίσει στις 29 του Μάη να γυρίσει σελίδα και θα θέσει εκ νέου τα διλήμματα Κυβέρνηση ασυδοσίας ή κυβέρνηση συνεργασίας, κυβέρνηση, Μητσοτάκης ή Δικαιοσύνη μέχρι την ολοκλήρωση της προεκλογικής εκστρατείας.

Ο Αλέξης Τσίπρας θα αναδεικνύει σε κάθε ομιλία του, σε κάθε συνέντευξή του, σε κάθε τοποθέτησή του, τα προβλήματα από την πλευρά που έχει δημιουργήσει, όπως τονίζει, η κυβέρνηση Μητσοτάκη, της ακρίβειας και του σκανδάλου των υποκλοπών, το οποίο είναι κακούργημα όπως ισχυρίζεται.

Θα αναδείξει επίσης τις παρεμβάσεις που προτείνει το κόμμα του στα πεδία της ακρίβειας, στην ενίσχυση των εισοδημάτων, στη ρύθμιση των χρεών και στην αποτελεσματικότητα του χρέους.

Μετά το Αγρίνιο που μιλάει απόψε, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, αύριο το μεσημέρι θα βρεθεί στην Ηγουμενίτσα. Αύριο το βράδυ, θα μιλήσει στα Γιάννενα την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη. Την Τετάρτη θα είναι στο Ηράκλειο, στην Κρήτη, την Πέμπτη στην Αθήνα, στην πλατεία Συντάγματος και την Παρασκευή στην Πάτρα. Οι εκτιμήσεις μάλιστα, από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης κάνουν λόγο για μεγάλη συμμετοχή του κόσμου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος