Αλ.Τσίπρας: Πάνω από 1.200.000 στρέμματα καμένα, εκατομμύρια πολίτες ζουν μέσα στο φόβο

Δριμεία κριτική στην κυβέρνηση για τη διαχείριση των πυρκαγιών άσκησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας. Τόνισε ότι έχουν καεί πάνω από 1.200.000 στρέμματα και πως «εκατομμύρια πολίτες σε όλη τη χώρα ζουν μέσα στο φόβο για το σήμερα και το αύριο».

«Δάση, περιουσίες, σπίτια, αγροτικές εκτάσεις, ζώα και ανθρώπινες ζωές στη στάχτη. Εκατομμύρια πολίτες σε όλη τη χώρα ζουν μέσα στο φόβο για το σήμερα και το αύριο», υπογράμμισε ο κ. Τσίπρας, σχολιάζοντας ότι αυτή είναι η αποτελεσματικότητα του επιτελικού κράτους και η ασφάλεια που «υποσχέθηκε» ο κ. Μητσοτάκης.

Ειδικότερα, σε ανάρτηση του στο Facebook, ο κ. Τσίπρας αναφέρει:

«Βαρυμπόμπη, Βόρεια Εύβοια, Ηλεία, Αρκαδία. Και ύστερα Κερατέα και για τρίτη συνεχόμενη μέρα σήμερα, τα Βίλια. Τραγικοί σταθμοί μιας “ανεξέλεγκτης” πύρινης διαδρομής.

Πάνω από 1.200.000 στρέμματα καμένα. Δάση, περιουσίες, σπίτια, αγροτικές εκτάσεις, ζώα και ανθρώπινες ζωές στη στάχτη. Εκατομμύρια πολίτες σε όλη τη χώρα ζουν μέσα στο φόβο για το σήμερα και το αύριο.

Αυτή είναι η ασφάλεια που υποσχέθηκε και έκανε σημαία του ο κ. Μητσοτάκης. Αυτή είναι η αποτελεσματικότητα του πανάκριβου επιτελικού του κράτους. Αυτή είναι η συνέπεια λόγων και έργων που τον χαρακτηρίζει. Αντί για έργα, λόγια και ημερήσια δελτία προπαγάνδας.

‘Αλλωστε, το σχέδιο του επιτελικού κράτους εφαρμόζεται πάντα απρόσκοπτα: Η φωτιά θα σταματήσει όταν φτάσει στη θάλασσα».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος