Αλ. Τσίπρας: «Ο κ. Μητσοτάκης δεν διαθέτει σχέδιο και σοβαρότητα» – Τι απάντησε η Αρ. Πελώνη

Δριμεία κριτική στην κυβέρνηση για την διαχείριση της πανδημίας άσκησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας, ενώ ζήτησε από τους πολίτες να «εμβολιαστούν και να φοράνε μάσκες».

Να απορρίψουν το διχασμό κάλεσε τους πολίτες ο κ. Τσίπρας και ζήτησε όλοι μαζί να ορθώσουμε τείχος απέναντι στην πανδημία.  Παράλληλα, επιτέθηκε στην κυβέρνηση και την κατηγόρησε ότι «στερείται σχεδίου και αξιοπιστίας». Η μόνη της έγνοια, όπως είπε, είναι «πώς θα μεταβιβάσει την ευθύνη στους πολίτες και πώς θα επιτεθεί στην αντιπολίτευση παρά πώς θα αντιμετωπίσει τη πανδημία».

«Θα συνιστούσαμε στον κ. Τσίπρα να μη μιλάει για διχασμό, ειδικά λίγες μέρες μετά τις 5 Ιουλίου. Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί», απάντησε η Αριστοτελία Πελώνη.

Η κυβερνητική εκπρόσωπος πρόσθεσε για τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης: «Πολύ περισσότερο να μην ισχυρίζεται ότι έβαλε πλάτη στην πανδημία, όταν από την πρώτη στιγμή λέει «όχι» σε όποια πρωτοβουλία αναλαμβάνει η κυβέρνηση για την προστασία της δημόσιας υγείας.

Καλωσορίζουμε την όψιμη προτροπή του στους πολίτες να εμβολιαστούν, παρότι την ίδια στιγμή ηγετικά στελέχη του κόμματός του ρίχνουν νερό στο μύλο του αντιεμβολιαστικού κινήματος».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, στην κριτική του προς τον κ. Μητσοτάκη, τόνισε ότι «αποδεικνύεται πολύ λίγος για να διαχειριστεί μια τόσο σοβαρή υγειονομική κρίση».

Κάλεσε τους πολίτες να «εμβολιαστούν και να φοράνε μάσκες».

Ο Αλέξης Τσίπρας προέταξε την ανάγκη για ενότητα, αλληλεγγύη και αποφασιστικότητα.

Πηγή: ΕΡΤ/ Ρεπορτάζ: Γιάννης Φασουλάς

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος