Α. Γεωργιάδης: Παραιτούμαι από το δικαίωμα της παραγραφής των αδικημάτων (video)

Για λάσπη έκανε λόγο ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης, απορρίπτοντας όλες τις κατηγορίες εναντίον του για την περίοδο που ήταν υπουργός Υγείας. Ταυτόχρονα, δήλωσε αποφασισμένος να αρνηθεί την παραγραφή αδικημάτων για να συσταθεί Προανακριτική Επιτροπή, καλώντας όμως ταυτόχρονα να κάνει το ίδιο και η ηγεσία του υπουργείου Υγείας.

“Στη πολιτική μπορεί να έχουμε τεράστιες διαφωνίες, αλλά το να διοργανώνουμε και να ρίχνουμε λάσπη δείχνει το πραγματικό ήθος του ΣΥΡΙΖΑ”, τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης και πρόσθεσε “Κάνω δήλωση αμετάκλητη. Παραιτούμαι πάσης διαγραφής αδικημάτων, και αν έχετε τα κότσια να κάνετε προανακριτική και να με πάτε στο Ειδικό Δικαστήριο. Ιδού πεδίο δόξης λαμπρό, να κάνετε και εσείς το ίδιο και να πάμε σε Προανακριτική”.

Παράλληλα επιτέθηκε στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, λέγοντας ότι “τον κατηγόρησε για 23 δήθεν παράνομους διορισμούς στο ΚΕΛΠΝΟ, μπλέκοντας και τη σύζυγο του, ενώ από την έρευνα που ζήτησε ο κ. Πολάκης και έγινε από τη Δικαιοσύνη, δεν του ασκήθηκε καμία δίωξη”.

Πηγή:ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος