Α. Γεωργιάδης: Επείγουσα ΕΔΕ για φωτογραφία με ασθενή σε καρέκλες νοσοκομείου

Ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης διέταξε ΕΔΕ για την ανάρτηση του διευθυντή της γαστρεντερολογικής πτέρυγας του Θεαγενείου νοσοκομείου, ο οποίος δημοσίευσε εικόνα ασθενούς να παραμένει σε παγκάκι μετά από ενδοσκοπικές εξετάσεις, ελλείψει αίθουσας ανάνηψης, όπως τόνισε ο ίδιος.

«Ζητούμε συγγνώμη από τους ασθενείς μας για τη διαθέσιμη “αίθουσα ανάνηψης”. Λυπούμαστε που όλα μας τα διαβήματα σε όλα τα επίπεδα, για καλύτερες συνθήκες απέβησαν άκαρπα» έγραψε ο Δημήτρης Τζιλβές.

«Για το περιστατικό αυτό διέταξα επείγουσα ΕΔΕ καθώς υπήρξαν πολλά διαθέσιμα κρεβάτια εκείνη την στιγμή. Δεν θα παίξει κανένας πολιτικά παιχνίδια κατά του ΕΣΥ, ταλαιπωρώντας τους ασθενείς. Πρόκειται περί ντροπής. Ο υπεύθυνος θα τιμωρηθεί παραδειγματικά» τόνισε ο κ. Γεωργιάδης σε ανάρτησή του.

«Είναι μια απολύτως απαράδεκτη εικόνα. Εγώ όταν την είδα επικοινώνησα αμέσως με τον διοικητή της ΥΠΕ για να καταλάβω τι έχει συμβεί. Η εικόνα που μεταφέρθηκε είναι ότι υπήρχαν πολλά άδεια κρεβάτια στον από πάνω όροφο. Για κάποιο λόγο από ότι φαίνεται ο γιατρός αρνήθηκε να πάει τον ασθενή αυτόν που ζαλίστηκε. δεν ξέρω για ποιο λόγο ήθελε να ξαπλώσει, μετά από μέθη κανονικά κάθονται, αλλά αυτό δεν έχει σημασία, είναι τεχνική λεπτομέρεια» τόνισε ο κ. Γεωργιάδης στο ραδιόφωνο του Σκάι κάνοντας λόγο για μια εσωτερική κόντρα μεταξύ των γιατρών διαφορετικών ορόφων.

«Η εικόνα αυτή όπως προέκυψε είναι απαράδεκτη. Διέταξα ΕΔΕ. Με ενοχλεί πάρα πολύ και στέλνω ένα σαφές μήνυμα από το ραδιόφωνο σας σε όσουν θέλουν να κάνουν πολιτικά παιχνίδια παίζοντας με τους αρρώστους και με την φήμη του ΕΣΥ» πρόσθεσε. 

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος