Πρ. Παυλόπουλος: Έχουμε ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη των Εταίρων μας

Με αντιπροσωπεία της ελληνοαμερικανικής οργάνωσης AHEPA συναντήθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Ο κ. Παυλόπουλος αναφέρθηκε στην επίτευξη του βασικού στόχου να προχωρήσει η Ελλάδα αποφασισμένη στον χώρο της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του σκληρού πυρήνα της Ευρωζώνης, στην οικονομική ανάπτυξη της χώρας και στην αντιμετώπιση του προσφυγικού ζητήματος.

“Έχουμε ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη των Εταίρων μας, κάτι το οποίο είναι εξαιρετικά σημαντικό”, τόνισε ο κ. Παυλόπουλος, ο οποίος πρόσθεσε ότι “οφείλουμε να κάνουμε τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις για να καταστήσουμε την Ελλάδα μια Χώρα περισσότερο φιλική στην ανάπτυξη και στο επενδυτικό περιβάλλον”.

Αναφορικά με το προσφυγικό ζήτημα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δήλωσε ότι η Ελλάδα έχει αντιμετωπίσει σχεδόν μόνη της “το τεράστιο Προσφυγικό ζήτημα, ταυτοχρόνως όμως φυλάσσοντας και τα σύνορα της Ευρωπαϊκής Ένωσης”.

“Η Ελλάδα αυτή τη στιγμή χρειάζεται την αλληλεγγύη για να αντιμετωπίσει το Προσφυγικό”, σημείωσε ο κ. Παυλόπουλος.

Ο Ύπατος Πρόεδρος της ΑΗΕΡΑ Τζον Γαλάνης μετέφερε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας πως η Αμερική είναι μαζί με την Ελλάδα στο προσφυγικό ζήτημα και πως στέκεται δίπλα της.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος